Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 1

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (367)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nechcu tady dělat ramena, jak mi z původního Poltergájsta půlky strachem cvakaly desítku drát, ani náhodou, ale tam jsem jakous hravost a úsměvnost mohl připsat době vzniku. Remake bohužel na hororovosti nepřidal ani ň, takže pokud bych k paralele použil například remake Evil Dead, měl by ve smysluplnostním smyslu slova kurevsky navrch. Nedá se svítit, tento remake se zařadí k těm pomíň povedeným a především totálně zbytečným. Kdo se chce žertovně pobavit, pusťte si origoš, kdo se chce bát paralelního haunted house světa, pusťte si Insidious, kdo chcete mět na hoďku a půl pokoj od 10tiletých parchantů, pusťte jim toto. Slabota. 40% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Čistý priemer ktorý originálu nesiaha ani po členky no na druhej strane vo vlne súčasných hororových príšerností vcelku pozerateľný rodinný horor. Technická stránka filmu ok, obsadenie tiež ujde ale tie triky boli značne podpriemerné. Ako jednohubka stráviteľné ale osobne radšej volím originál. 80te roky sú skrátka nenapodobiteľné. Slabšie 3*. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Poměrně zklamání. Tam, kde původní Poltergeist začíná, tady mezitím uteče zbytečných dvacet minut. Kromě několika chytrých dialogů je ale film jen výcucem z různých Paranormal Activities, s poměrně mizernými lekačkami. Opět se neubráním srovnání s původním filmem - ten buduje napětí a strach postupně, za pomocí různých náznaků, nikoliv prvoplánových lekaček, takže ten strach je posléze stále větší, jak se i postupně odhalují různé kamínky celého příběhu. Tady prostě jsou jen ty paranormální lekačky bez ladu a skladu, bez nápadu a invence. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horrory ja rád. Avšak duchárske nie sú zrovna môj najobľúbenejší subžáner. Najviac ma iritujú tie azijské s malými, ukrivdenými, mŕtvymi dievčatkami. To je fakt otrava. Alebo aj americká séria "Paranormal Activity" je tiež poriadna nuda. Za najlepšiu duchárčinu považujem trilógiu z osemdesiatych rokov minulého storočia "Poltergeist". Najmä na prvé dva diely nedám dopustiť. Asi preto som sa pomerne dlho zdráhal si pozrieť remake tohto filmu, ktorý natočili v roku 2015. Ale čuduj sa mi svete nie je to vôbec špatné. Je to celkom podarená, zmodernizovaná verzia pôvodného príbehu. *** ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

"Tady na těch schodech chytil mého syna strom..." pff... Horory sice nemám obecně ráda, ale čekala jsem od toho přece jenom víc. Jenže je to jen klasická lekačka se strašidelnými klauny, zlovolnými duchy, děsivými stromy a unesenými dětmi. Není to až tak stupidní, aby to bylo vtipné (snad až na výše zmíněnou hlášku), ale ani tak děsivé, aby z toho byl pořádný horor. Jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy vůbec viděla v kině. Má to sotva hodinu a půl, ale už jsem se pomalu modlila, aby to skončilo. ~(1,2)~ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno