Reklama

Reklama

Screaming Skull

  • USA The Screaming Skull

VOD (1)

Obsahy(1)

Novomanželé Eric a Jenni Whitlockovi přijíždějí na líbánky do Ericova sídla. Eric se Jenni svěří, že zde za podivných okolností zemřela jeho první žena. V noci Jenni začínají budit podivné zvuky a začne se jí zjevovat lebka. Eric věří, že je to pouze objekt její představivosti, ovšem Jenni začíná věřit, že se o ni pokouší šílenství. Padá také podezření na mentálně zaostalého zahradníka Mickeyho, že vše zinscenoval on, jakožto hrozivé divadlo. Skutečnost však může být mnohem strašnější. (ondrula)

(více)

Recenze (9)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Díky svý krátký stopáži se na to podívat dá(vyloženej průser to není) ale snad po chvilce musí být každýmu jasný, že víc než lebka v tom hrají hlavní roli prachy Jenni na který si dělá zálusk její novopečenej manžílek Eric. Víc bych to asi nerozmazával a nechal něco i pro případný další diváky co by na to chtěli popřípadě kouknout. Chválím zvolenou hudbu(zvuky). Lepší 2hvězdy ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi staré horory až gotického charakteru, myslím, že je snímek „The Screaming Skull“ tím, co by vás mohlo na chvíli zaujmout. Jasně, není to žádná velká perla, není to film, který si budete pamatovat do smrti, ale přesto je to příjemné retro, které mě prostě bavilo tím svým zajímavým tahem na branku a snahou o budování atmosféry. Ta se místy docela povedla. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to jasné. Uvrešťané lebky majú v nadvláde staré panské sídlo. Alebo nie? Dosť ma štvalo, že počas filmu nekričia lebky, ale osadenstvo po Mickeym, ktorý sa tak rád stará o tú veľkolepú hektárovú záhradu. A že mu to s tými štípačkami ide. Do leta 2096, ju bude určite mať aj pokosenú. Bludný film si zaslúži bludný komentár. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem si plně vědom, že film byl natočen v nějaké bezvýznamné produkci v 50. letech, a tedy nelze čekat kdovíjaký spektákl, tak musím shledat, že je to film dost mizerný a místy až nechtěně směšný. Označení "horor" tu působí až nepatřičně, protože nejděsivější scéna například spočívá v tom, že ženská otevře dveře, na které někdo klepal a na prahu leží lebka; ženská začne ječet a couvat, načež se k ní lebka přikutálí (očividně jí tam hodil někdo ze štábu). ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je spíš někde mezi jednou až dvěma hvězdami. Stejné téma jsem viděl před pár dny v jiném filmu z roku 58, My World Dies Screaming. Zase tu máme mladou ženu přijíždějící do manželova domu, kde ji začnou pronásledovat divné zvuky a lebky. Manžel se taky chová krapet divně, na zahradě má pomníček předchozí zemřelé manželky, a ke všemu jejich zahradník je víc než podivín. Ne, bohužel lebky navzdory názvu filmu nevřískají. Což o to, klasický mustr příběhu "vystrašíme manželku k smrti" je naplněn po okraj, ale kromě několika výborných scén se to omezuje na Jennino procházení se po zahradě nebo po domě a plačtivým hlasem si stěžující na strašidla. A to je pekelná nuda. Pokud nepočítám závěrečné šílení s lebkami, tak asi nejzajímavější je scéna, kdy po vytrvalém bušení na domovní dveře Jenni najde za dveřmi ležet (umělohmotnou) lebku. Zaječí, couvne pár kroků, jdou na ní mdloby, když se k ní lebka přikutálí jako kuželkářská koule... proč?? ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama