Reklama

Reklama

Tanec s vášní: Rozbal to!

  • USA Center Stage: Turn It Up (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat fenoménu Tanec s vášní: Rozbal to! s novými tanečníky přináší i novou vášeň. Vše co kdy Kate Parkerová (Rachele Brooke Smithová) opravdu chtěla, bylo studium na prestižní newyorské Americké baletní akademii. Ale když jí tam nevezmou, uvědomí si, že aby uspěla v tanečním světě chce to něco víc, než jen přirozený talent. Ve špičkovém hip-hopovém klubu, za pomoci pohledného bývalého hokejisty - nyní tanečníka, však ještě může dosáhnout splnění svých snů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

katherine7 

všechny recenze uživatele

Je totálně jasné, že tohle je trošku jinde než série Step Up, ale i tak to nebylo jedno z nejhorších. Dalo se na to dobře dívat. Choreografie byla vcelku dobrá, i když jsem od toho čekala trochu více.. poslední tanec byl ale úžasnej.. nastudování Popelky v moderní formě..prostě super! Hlavní herec/tanečník (Kenny Wormald) je typickej slaďouš a tančí skvěle, takže za mě spokojenost.. ale jeho taneční/herecká partnerka (R.B. Smith) byla upřímně na ránu. Ten její úsměv.. strašně mě to iritovalo a popravdě jsem jí vůbec nežrala to, že hrála skromnou a nejistou dívku. Naopak se mi líbil výkon herečky S.J. Jensen, která hrála hlavní mršku. Měla šmrnc a nebyla mi až tak nesympatická jako hlavní protagonistka. Celkově film hodnotím jako 3*. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

V prvom rade treba povedať, že som trdlo. Myslel som, že idem pozerať jednotku a nie toto voľné pokračovanie. Hudobno tanečné filmy sú fajn ak majú čo ponúknuť. Len tu bohužiaľ neviem čo skôr malo zapôsobiť. Kedže nefandím super módnym tancom, tak sa mi páčil skôr ten balet. Prišlo mi to celé ako film o princovi a popoluške. Kto by už nefandil popoluške, že? ... ()

Reklama

inachisio 

všechny recenze uživatele

Chválím za krásné záběry tanečníků, ale jinak to byl tak typický snímek. Poruším své pravidlo: SPOILEREM: potkají se dva, pak se rozhádají, pak se zase srazí, všechno je na houby, pak je to úžasné, pak ještě lepší, pak zase hrozné, pak scéna rozhodnutí a pak je to zase úžasné. Takže film o ničem, až na ten krásný balet. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nemůžu napsat, že to byl vyloženě brak, ale ani to nebylo něco bezva, tomuto filmu chyběla jiskra a těch pár nudných míst se také dalo obejít, například dlouhé baletní chvilky, jinak se mi film líbil, měl děj a hlavně mohu vyzdvihnout hlavní hrdinku, ta se i přes počáteční neúspěch nevzdala a i když vzdala jedny přijímačky, vůbec to nevadilo, bojovala jinak. Tenhle film nelze doporučit či naopak, prostě ho musíte vidět, nebylo to něco, co bych si musela pustit znovu nebo se mi to nějakým zvláštním způsobem vrylo do paměti, přesto musím dát nadprůměr, protože průměr to rozhodně není. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem a hlavně velmi nesympatická (zejména při úsměvu, což je minimálně zvláštní) R.B. Smith v hlavní roli. Také taneční kreace bych přeci jenom od filmu zaměřeného na tanec očekával o dost originálnější a na vyšší úrovni. Pro milovníky žánru je to asi další z filmů ke zhlédnutí, ale jinak od toho spíš ruce pryč. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama