Reklama

Reklama

Vzkříšení duchů

  • Kanada Rise of the Ghosts
všechny plakáty

Obsahy(1)

"Bílý plášť znamená utrpení. Duše zemřelých ožívají ve sklepení staré školy." Parta mladých lidí se rozhodne prozkoumat starou dívčí školu s tajemným sklepem, o němž kolují zvěsti, že v něm kdysi jistá zdravotní sestra prováděla hrůzné experimenty na chovankách této školy. Mučení a sexuální zneužívání končilo vždy jejich smrtí. Brzy se ukáže, že to nejsou pouhé dohady. Duše zemřelých dívek jsou stále uvězněny v těchto nehostinných prostorách a brutálně trápeny sadistickým monstrem v ženské podobě! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co mě trestáš! Nejhorší film a duchařský horor, který jsem kdy viděl. První u kterého musím dát odpad, protože si nic jiného nezaslouží! Scény špatně zpracované a prostředí tragické. Do vůbec žádný děj a atmosféra! Celé je to jedna velká kravina a ještě k tomu doprovázena hroznou hudbou! No fuj!!! Nechápu jak jsem se mohl vydržet dívat až do konce. Ale dokoukal jsem a myslel jsem, že mě klepne! Čekal jsem, že se to zlepší aspoň ke konci a bude to trošku lepší, ale změny jsem se nedočkal! Od začátku až do konce fakt tragédie. Nedoporučuji nikomu zhlédnout. Tento film je nejhorší, který jsem kdy viděl. I když je napsáno horor, tak mě to přišlo celé jako jedna velká komedie, u které se člověk nudí a směje se tomu, jak se na to může dívat. Odpady dávám nerad, ale u tohoto to snad jinak nejde. Ten kdo se chce dívat tak ať si užije 90 minut nekontrolované nudy! ,,A: Střílej střílej!! B: Ale já nevím jak!!!" Nejlepší hláška z celého filmu!!!! TRAGÉDIE!!! 0/10 = 0% ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Máme tu co dočinění s partou pitomců ve sklepě vypálené střední zdravotnické školy. Pátrají po mrtvé sestře jedné z přítomných pitomkyň, což je zřejmě ten nejběžnější koníček mezi obyvateli Kanady. Já to taky dělám denně, ale zatím jsem nepotkal ani mrtvou kočku natož partu umučených dorostenek. Fajn, lidi v hororech dělají různý blbosti. Ovšem ve chvíli, kdy se na scéně objevuje vrchní záporačka v latexu s výrazem dominy trpící zácpou a na jednoduchou otázku po jejím jméně odpovídá: EXISTOR, je mi jasný, že je zle a omdlívám hrůzou. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Najskôr to vyzeralo, že tento horor dopozerám len s výdatnou pomocou tlačidiel rýchleho posuvu, ale našťastie som na ovládači objavil ešte jedno z nápisom "EJECT" a to ma definitívne zbavilo tohto kanadského utrpenia. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rise of the Ghosts je jen zbytečnou ztrátou drahocenného času a peněz. Nějaký skrytý potenciál v sobě asi měl, ale já jsem ho rozhodně nenašel. Tenhle kanadský paskvil je jasnou ukázkou toho, že se dá i v roce 2007 natočit naprosto nepoužitelný film, ve kterém se setkají snad všechny záporné prvky, které ve světě filmu existují. Jediné důvody proč tomu nedám čistou nulu jsou zajímavý trailer a těch pár flashbacků, které se tady objevily + asi dvě zajímavé scénky. Nikdy více. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

V půlce filmu jsem se podíval, co za umělce naservírovalo tuhle kaši sraček a rázem bylo vše jasný. Od někoho, kdo stvořil Vraždící buldozer se snad nedalo ani nic jinýho očekávat. Ale posedlá stavební technika měla aspoň ulítlej nápad. Tohle nemělo nic. jen partu nesympatickejch idiotů, kteří si po sestupu do podzemí vyhořelýho internátu začnou hrát na honěnou a zachraňovanou s duchama, který má na povel metalová Božena s kruegerovskou rukavicí. Zajímalo by mě, kde bere Svatej Bell na ty svoje magořiny prachy. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Ono diplomovky sa dajú spraviť aj horšie. Alebo to diplomovka nebola? Tak strašne silno sa nás tvorcovia snažia vystrašiť, postrašiť až nás zastrašili od ostatných svojich filmových pokusov ( ak nejaké majú, pričom mi to je po tejto skúsenosti absolútne jedno ). A vrcholom všetkého je, keď si niekto myslí, že dá kozatej herečke oblečenej v SM latexovom oblečku na jednu pahýľu rukavicu s ihlami na každom prste a my budeme achkať akí sú originálny a zároveň skláňajúci poctu žánru. Choďte radšej robiť porno. Kamery máte, peňazí na to treba možno rovnako ako na tento paskvil a cicaňe zoženiete aj bez castingu. ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

"Mami, ja som ti hovoril, ze sa nemás pozerat na telenovely." A mama na to: A ja som ti povedala, ze si nemas pústat tie krvavé horory, som ti to zakazala ale ti nedbas, stále ta to láka. Ako vidím, budeš týždeň doma. Mami, ale ved horory tu nie su len nato, aby sa ich clovek bál. Niekedy sa stane, ze sa na niektorom horore aj zasmejem, ale co je vrchol filmovej zručnosti a aj tvorcovských schopností, to je už aj na mna vela. Normálne sa čudujem, ze som tomuto nudnému paskvilu venoval svoj drahocenný cas. Tento film by som neoznacil za horor, ale za trapnu efektovú predstavivost, ktorá po celý ten cas ako sa ukáže, zostane a tak si divák hovori: Kedy to uz skonci, bože ochranuj ma a nedovol tým duchom, aby ma ovládli. Este neprisiel moj cas, ale len rezisérov, lebo to on ma naviedol na pekný nadpis a ja som si podtým názvom predstavil daleko lepši horor. No stalo sa, a ja doteraz lutujem, ze som si radsej nesiel pustit nieco lepsie, co by ma zaujalo a po filmovej stránke by bolo premna vhodnejsie zhliadnut. Ale sú daleko horsie filmy, tento este ako tak obstál, no druhýkrat si ho uz nepozriem. Odpad! ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Za co mě tak trestá te lidi, že musím koukat na tokovýhle braky. 90 minut jsem koukal na film, který jsem vůbec nepochopil o co, že se tamjednalo, jen že náká zdravotní sestra mučila někde ve sklepě holky a pak tam uhořela a ted tam náký studentí jdou , jelikož jedné z nich tam umřela sestra a ona chce cosi zjistit pomocí jakýho si debila co slyší duchy a zlo. Film nemá nic atmosféru, příběh, akci prostě nic. Celé se to odehrává v noci , tak že člověk skoro nic nevidí a neví kdo je kdo. Na tož když promluví duch tak má tak rezonovaný hlas, že mu prostě není rozumět. Pořád jsem se snažil nák z orientovat v příběhu, ale to prostě nešlo. Opravdu nevím o co tam šlo. Od takovýhle hororů ruce pryč!!!! ()

Zmrv odpad!

všechny recenze uživatele

Proč? Proč taková věc vznikla a proč jsem to vůbec pouštěl? Jak to dělám nerad, tak tohle jsem nedokoukal. 0% ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Strasny film ktory som pozeral az na dvakrat, pretoze sa to ludskymi schopnostami nedalo dopozerat na jedenkrat. Vo filme som nic nepostrehol pozitivne, len same negativum. Teenageri motajuci sa v nejakej polorozpadnutej budove, v ktorej mimochodom skoro nic nie je, okrem prachu a bordelu naokolo. Sem tam sa ukazal, akoze nejaky duch, ktori vypadali trapne a nemal som dojem ze by som sa ich bal, ale skor vyzerali na zaplakanie aki su ubohy ako cely tento hrozny film. ()

parabellum odpad!

všechny recenze uživatele

Když u hororu usnu nudou tak je něco sakra špatně ale ono bylo všechno špatně. Kdyby to byl amatérský film, tak bych možná přivřel oči a dal jednu hvězdu ale takhle jasný odpad!! Vše co na filmu šlo "zprasit" tak se zprasilo, příběh, efekty, výběr "neherců", střih, atd. atd. Teď proklínám tu dobu, kdy jsem nepřekecal přítelkyni aby to nepouštěla. ()

speedy7929 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný film. Prechody medzi scénami akoby robili žiaci na základnej škole v PowerPointe. Neuveriteľné skákanie medzi scénami, chvíľami začalo napätie a zrazu už iná scéna kde som ani nevedel čo sa deje. K "duchom" sa veľmi vyjadrovať nebudem, lebo aj ja by som asi vymyslel niečo lepšie. Hudba úplne mimo. Celé zle. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Předně se podivuji nad tím, že tento film, kde je přecejenom vidět náznak nějaké filmařské práce, vznikl před srandovním domácím videem známým pod jménem Vraždící buldozer. Jenže ani tady se přes atraktivní duchařský tajemný námět nekoná žádná atmosféra, napětí, ba ani lekačky se žádné nedočkáte. Takže to paradoxně hodnotím níže než buldozer, neboť ten aspoň trochu zaujal (i když jinak, než měli tvůrci v úmyslu). ()

stacey99 odpad!

všechny recenze uživatele

Superodpad! Bola vynájdená nová mučiaca metóda! Nie tá z filmu, ale TEN film. Nabudúce si radšej znova pozriem svoju stužkovú. Je to síce rovnako trápne, odohráva sa v noci, ale má to lepšie herecké výkony, kameru a proste všetko. ()

kobras5 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať se snažím, jak se snažím, nějak nemůžu najít ta správná slova k tomuto snímku. Většina tu popsala tento snímek jako ztrátu času, což mi nepřijde zrovna jako nejvhodnější označení, neboť pořád tu jsou jiní a mnohem horší adepti, na které je velmi nevkusné koukat. Ačkoliv tento film je naprosto bezcenným dílem, můžou se i zde najít tací, kteří jej dokáží ocenit. Já teda mezi ně rozhodně nepatřím, protože děj neměl vůbec žádný potenciál zaujmout diváka, navíc pomalu polovina snímku je pouze blouděním temnými kouty sklepení, hloupě řešené neustálé přebíhání od jedné skupinky k druhé skupince, apod. Možná mohli udělat experiment, rozdělit obraz na 4 menší obrazy a do každého pustit jinou kameru u různých skupin, jelikož se tam stejně z 99% nic nedělo, mrňavé obrázky by asi nikomu nevadily a film mohl mít o takových 30 minut méně včetně všech scén. 5% (viděno česky). ()

BlackMesa odpad!

všechny recenze uživatele

Nedává to smysl, postavy jsou jedna tupější než druhá a nejděsivější na tomto hororu byl asi ten digitální oheň...., ale tak večer na intru jsme tím zaplácli ()

B.e.r.n.y odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná a neuvěřitelně odfláknutá nuda, která si nic jiného než "odpad" nezaslouží. Když jsem na film narazil, byl jsem docela zvědavý a natěšený. Nadšení ovšem klesalo skutečně rychle. O hereckých výkonech škoda mluvit a zvuk naprosto zbytečný. Prostředí filmu je vcelku ucházející, bohužel jeho efektivitu sráží otřesné zpracování scén. Hlavní "záporňačku jsem si též představoval jinak, než jako dámu v latexu s injekcemi místo prstů. . . Nic horšího už jsem dlouho neviděl a skutečně jsem měl problém dokoukat celý film až do konce. ()

Reklama

Reklama