Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 2306. Uplynulo trinásť rokov od okamihu, kedy kapitána Jamesa T. Kirka pohltil Nexus, hoci zachránil posádku lode Enterprise-B. Zvyšní členovia a členky posádky z pôvodnej U.S.S. Enterprise sa každý vydali svojou cestou. Kapitánka Nyota Uhura (Nichelle Nichols) a kapitán Pavel Chekov (Walter Koenig) sa spoločne stretávajú s kapitánom Johnom Harrimanom (Alan Ruck) z Enterprise-B, aby si pripomenuli pamiatku a hrdinské činy kapitána Kirka. Ich stretnutie je však prerušené, keď zachytia tiesňové volanie zo záhadnej planéty. Správa donúti troch priateľov vydať sa na výpravu, ktorá navždy zmení životy ich všetkých. (Incantator)

(více)

Recenze (10)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby se OGOM natočil za startrekovský rozpočet, byl by pro mě jeden z nejlepších Star Trek filmů ze všech. Váhal bych mezi jím a First Contact. Ale sakra, že to nemá triky by vadilo jen trotlovi - navíc je to v podstatě celé provedené v takových mezích, které odpovídají původnímu seriálu - a to je nejen klasika, ale i záměr. Takže asi určitě, přecijen nejlepší Star Trek film, co jsem viděl - ale jen pro fanoušky, a to ne pro ty, kteří rádi jen triky. (PS: původní seriál v lásce nemám vůbec, ale i tak to na mě působilo víc než nostalgicky, to se musí taky počítat. Špica.) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

K všeobecnému nadšení se spíš nepřipojím. Myslím si totiž, že méně je někdy více. Of Gods of Men je ambiciózní projekt zahrnující několik časových linií, s dějem táhnoucím se přes čtyřicet let. Osobně bych radši viděl přízemnější, ale sevřenější příběh, přibližující se klasickým epizodám. Oceňuju ale, že se podařilo shromáždit herce ze čtyř seriálů a jednoho filmu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Bez zbytočného komentára a vysvetľovania dôvodov prečo také hodnotenie, nikoho nepresviedčam o správnosti môjho názoru, ale patrí to jednoducho medzi moje naj seriály a tým je povedané všetko... ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Oproti strašlivým Star Trek Renegades se jedná o solidní (vedlejší) startrekovský film. Jak již mnozí zmiňují rozpočet nebyl velký a je to opravdu vidět (i slyšet) a co se týče hereckých výkonů tak ty jsou tak na úrovni horších dílů The Original Series. Avšak příběh zpracován vcelku solidně a jako hommage to funguje velmi dobře. ()

Etherium 

všechny recenze uživatele

Dobrý námet a hlavne snaha seriálových hercov spraviť niečo pre fanúšika na výročie Star treku, a zato im ďakujem a teším sa na Renegades. Treba prekusnúť tie otrasné efekty, prvých cca 25 minút, potom vás film zoberie k sebe a nepustí vás, a dokonca aj tie akčné scénky už budú milé a akčné, treba si uvedomiť, že je to film za smiešny rozpočet. Ja som si ten film užil. ()

ssarka odpad!

všechny recenze uživatele

myslela jsem si, že je to parodie a dle komentářů zde vidím, že jako fakt neni??? že tam nejsou drahé triky mi nevadí,ale co ty HERECKÉ VÝKONY?? nic amatérštějšího jsem nikdy neviděla- co jako ten asiat v flitrové vestě a mikádem??? ()

malis.uo 

všechny recenze uživatele

Fan film Of Gods and Men jsme viděl až po Renegades a donutilo mne to hned změnit hodnocení dříve viděného dílka. TOHLE je Star Trek, takhle si představuji zajímavý děj a tak by měl Tim Russ přistupovat ke scifi tématu - přes příběh. Proto ho tentokrát musím pochválit a ačkoliv i tady bych si pár výhrad našel (rozhodně by filmu stačila necelá hodinka na odvyprávění všeho, co chtěl říct), tak zápletka dělá z tohoto fan filmu skvělou podívanou. Doporučuji. Stále si ale nechávám v hodnocení zadní vrátka. ()

Reklama

Reklama