Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Kill Kill Faster Faster" je soudobý film noir inspirovaný stejnojmeným, kritikou uznávaným románem Joela Rose. Ten společně s režisérem Garethem Maxwellem Robertsem napsal také scénář k filmu. Je to tragický, milostný příběh odehrávající se v New Yorku. "Jednosměrka Joe" si odpykává doživotní trest za vraždu své mladé snoubenky, Kimby. Inspirován svým spoluvězněm a rádcem, Cliniquem, se Joe rozhodne napsat hru "Bílý muž: Černá díra." Newyorský filmový producent Markie Mann použije svůj vliv, aby získal pro Joea podmíněné propuštění, a nabídne mu smlouvu na napsání scénáře. Markieho manželka a bývalá šlapka Fleur se stává Joeovou spřízněnou duší. Jsou k sobě neodolatelně přitahováni. Poháněn na cestě posedlosti, zločinu a touhy, Joe bojuje s lákadlem heroinu, svou násilnou povahou a touhou napravit se v očích svých dvou již odcizených dcer dvojčat. "Jednosměrka Joe" brzy poznává, že i život na svobodě pro něj může být velmi nebezpečný. (pee-jay)

(více)

Recenze (3)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film o lásce, sexu, zradě, vězení. Pro Gila Bellowse mohlo být to natáčení celkem zajímavý, když tam měl tolik nádhernejch ženskejch a mohl se po nich plazit a olizovat je a to i na intimních místech. Štáb si z něho ale asi celou dobu dělal prdel, když mu na hlavu dávali takový různý hrozný paruky. Z brutálního hlediska měl zas film dost zajímavou scénku ve vězeňskejch sprchách. Sympaticky noirovsky působily jeho vnitřní monology a marlowovskej vzhled mu dodával taky ten klobouk. Jinak je to ale celkem taková pěkně vyprávěná nudička, která sem tam něčím nadchne (vztah se spoluvězněm, sexuální hrátky s partnerkama, důvod proč byl ve vězení atd.). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Joe si odpykává trest za vraždu své snoubenky, a za pomoci svého spoluvězně Clinique napíše knihu "Bílý muž, Černá díra", která mu i mimo zdi vězení přinese slávu. Jeho přítel, producent Markie Mann mu pomůže opustit vězení za podmínky, že pro něj napíše nový scénář. Joe se brzy seznámí s Markieho manželkou Fleur, do které se zamiluje. Má tento nebezpečný vztah naději, a nebo je to cesta zpět za mříže? A má vůbec nějakou šanci u svých dcer? ... Celý film se dá popsat jedinou větou - "moc hezky natočená nuda". Každý záběr je naprosto dokonalý, noirově depresivní, připomínající třeba PC hru Max Payne a podobné. Bohužel nic moc víc tento film nenabízí - pár lechtivějších scén mezi Gilem Bellowsem a Lisou Rai, dvě tři zapamatování hodné scény (sprchy!) a pak už jen nekonečnou nudu. Fakt by to chtělo nějakého šikovnějšího scénáristu, a s touto kamerou a hereckým obsazením to mohla být bomba. Takto jen za slabé 2*. ()

Reklama

Reklama