Reklama

Reklama

Frostbiter: Wrath of the Wendigo

Obsahy(1)

Dvaja lovci v lese na Manitou Island narušia posvätný magický kruh a uvoľnia tak zlého ducha wendigo, ktorý okamžite začne hrôzostrašným spôsobom terorizovať celé okolie. (Karamanlis)

Recenze (4)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch kvalitnějších a zábavnějších věcí od TROMY. Povedená parodie na Evil Dead II, nebo spíš pořádná vykrádačka. Odkazů na tento kult je zde spousta, v jednom záběru visí na chatě i plakát k E.D. II. Příšerky, hnusy, brokovnice, spálenej černoch, zmrzlej běloch, docela sranda ... Perfektní hudba!!! Za tu hudbu a odkazy na Evil Dead zvyšuju na 4*. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Plné vrece Tromácky KVALITNÉHO ( !) odpadu , presypané do anti- popcorn kapsy. Od animatrix , cez gore , až po štýlový humor...proste všetko , čo podobný odpad obnáša. Xceš data o deji ? Pozri a zistíš , prečo sa tomu venovať nebudem. Tento X vydarená Troma. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost u který jsem chvílemi myslel že dám 5*. Ale škoda některých scén a hlavně hudby, ty kytarové rockové skladby se tu maximálně nehodily. Nicméně příběh vypráví o dvou lovcích kteří zabily jednoho strážce, no a jak ho zabily probudily Wendiga(jedna legenda). No a tak jsou neustále atakovanými různýma hajzlíkama. No a právě ty monstra byly parádní ta staromodní stop-motion animace neměla chybu a celé to působilo jako taková pocta starším filmům. Atmosféra zasněženého domu neměla chybu. Navíc je tu plno parafrází na Evil dead. Tohle je ten správnej zábavnej film, skoro jsem dal 5*. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Takto dobre som sa od Tromy bavil snáď jedine u Toxieho. Inšpirácia Evil Deadom je očividná a neskrývaná, Frostbiter: Wrath of the Wendigo je však v typicky tromáckom štýle obohatený aj o poriadne uletený rozmer, v rámci ktorého za doprovodu veselej metalovej hudby prichádza smršť bizarných trashových monster attackov (útok okrídlenej beštie na súkromné lietadlo je top...). O čosi takéto sa päť rokov predtým pokúšali tvorcovia šialenosti s názvom Winterbeast, tam to však s tým odľahčením už trochu prepískli.. ()

Reklama

Reklama