Reklama

Reklama

Piráti z Pacifiku - Zrada, vášeň, magie a pomsta!

  • Thajsko Puen yai jom salad (více)

V hlubokém modrém oceánu leží lži, zrada a magie... Jedná se o největší filmový příběh asijské kinematografie, jaký dosud spatřil světlo světa. Jde o epický příběh založený na pravdivých událostech vášně, lstí, magie a konspirace. V roce 1600 královna Hijaou pocítila žár mezinárodního konfliktu, když se vzbouřený princ spojil s pirátskou bandou, aby vyvolal povstání. Podařilo se jim dokonce ukořistit vysoký počet velkorážních děl z holandské lodi. Tajný plán však fatálně selže, když se loď potopí do hlubokého příkopu spolu s cenným nákladem i celou posádkou.Osudová nehoda se stane ve stejný den, kdy se narodí člověk se schopností komunikovat s mořskými zvířaty. V následujících letech mají být jeho schopnosti použity k poražení krutých pirátů. Velryby, sirény, delfíni a mořští hadi budou zavoláni na pomoc v obrovské bitvě, kterou si lidé budou pamatovat na věky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asijskou tvorbu mám rád, ale jen co se hororového žánru týká. Když vidím ty jejich akční kousky, tak mi naskakuje husí kůže. Někdo jejich skákání v korunách stromů miluje, stejně jako herecké „bojové umění“, ale já mezi ně rozhodně nepatřím. Někteří tohle označují za vykrádačku Pirátů z Karibiku, rovněž nechápu proč, když oba filmy spolu nemají nic společného. S kvalitou hereckých výkonů jsou tu opravdu na štíru, ale po stránce speciálních efektů to zas až tak hrozné nebylo. Logika tu však musí jít stranou. Největší pozitivum vidím v tom, že stopáž byla celkem krátká, takže se to dalo přežít ve zdraví. Na to že jde o thajský film (jejich produkce stejně hraje až třetí housle) si myslím, že jde o průměrnou podívanou. Navíc výběr prostředí se mi líbil a samotná zápletka taky nebyla nejhorší. Jen to celé chtělo prostě lepší zpracování a hlavně střih. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak a vykrádání Pirátů z Karibiku může začít. Příběh je docela fajn, herci, o těch se raději vícenebude zmiňovat, jelikož mi nesedl ani jeden z nich a co se týká efektů jsou slabší a i komediální stránka, která krášlí Karibik, tak ta tu zkrátka není, i kdybych se snažil jí hledat sebevíc. Abych to malinko shrnul, tak jde o mírně podprůměrný film, který nemá co nabídnout, jelikož na Piráty z Karibiku zkrátka nemá. 45% ()

Reklama

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete střih, za kterej občas patří uříznout ruce v ramenou, toporný překlad, kde občas bádáte, jak to bylo myšleno a sem tam slabší triky, tak dostanete výborný příběh, který má hlavu a patu. Hlavně by se MIDO mohlo naučit, že používat na všechno americké poznámky o největších hitech v čechách moc nefunguje. Je to výborný Thajský film, i když to nejlepší asie není - to ani zdaleka ne. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vezměte si rendlík, nasypte do něj Piráty z Karibiku a přidejte ostudně zkrácenou evropskou verzi Chi Bi (Red Cliff), zamíchejte a podávejte jako Queens of Langkasuka. Jako parodie na dvě výše zmíněné ságy hezké, ale oni to mysleli vážně :D ~~~ 2* za snahu, bohužel jsem měl to "potěšení" vidět to s českým bezpohlavním dabingem, takže nakonec jen *. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Zcela bez prdele slusne ctyri hvezdicky. S Evou jsme čekali zábavnou sračku na večer a ona to taková sračka ani neni. Jasně, na obalu jsou psány věci jako "podle skutečné události" a "největší filmový příběh asijské kinematografie", ale známe MIDO. Samotný film je překvapivě dobře udělaný, občas z něj čiší ateliér a občas hýří dráty, ale z které Asie ne :-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Scénárista Win Lyovarin získal cenu Asijských spisovatelů SEA za scénář k tomuto snímku. (Terva)
  • Film se původně jmenoval Queens of Pattani, ale jeho jméno bylo změněno, aby se zabránilo politickému přirovnávání k jihothajskému povstání na území provincie Pattani. (Terva)

Reklama

Reklama