Reklama

Reklama

30 Days of Night: Blood Trails

(seriál)
všechny plakáty

Recenze (7)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Hrozně amatérskej filmeček, který měl zřejmě sloužit jako lákadlo na 30 dní dlouhou noc. Divák se nestačí ani rozkoukat a už je uprostřed děje, kde po hlavním hrdinovi jdou zombie-upíři a zabíjej všechny okolo něj a on nestačí zdrhat. Příběh není složitej, spíš k smíchu, protože je to prostě jedna velká sbírka klišé, ale jako docela jsem se zasmál:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bývalý feťák George se v New Orleans snaží najít nový smysl života jak pro sebe, tak svou partnerku. Proto začal dělat kurýra (cédéček). Jenže dneska se něco posere. Člověk, který tu měl být u předání, leží v kaluži krve, ze tmy se ozývají divné skřeky a tu náhle začne George pronásledovat po krvi lačnící upír… Tak sice nevím, jestli tato minisérie splnila svůj propagační smysl, ale nejspíš jo. Reklama jako reklama a celovečerní 30 Days of Night je dobrá upířina. Sice je tohle místy až moc amatérské, ale ta půlhoďka utekla jako voda. Narazil jsem tu na několik slibných momentů, ale i klišé – takže to nejspíš vidím na klasický průměr. Krve tu bylo dost, ale rozhodně mohli vybrat o něco lepší „herce“. A ta pozvánka na Aljašku na konci: k pousmání… ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Sice poloamatérské, ale slušně natočené a řádně krvavé, ale scénáristicky přeci jen nijak zvlášť zajímavé a nedotažené (Jak se upíři pohybují po velkoměstě? Jak ví, kde se kdo nalézá? apod.). ()

demented 

všechny recenze uživatele

Pôvdný sedemdielny seriál (každý diel má niečo vyše troch minút), ktorý bežal na internete vrámci reklamnej kampane k filmu 30 days of night. A prekvapivo celkom dobrý ;) ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Ako súčasť reklamnej kampane k inak viac ako podarenému 30 Days of Night nečakane dobré. Ak to divák vidí pred samotným filmom, môže ho to naozaj navnadiť. Je to úderné, krvavé, priamočiare. 90 % ()

Reklama

Reklama