Reklama

Reklama

Tak tahle šestice mladých přátel si o průšvih vysloveně koledovala. Lézt v předvečer Halloweenu pro legraci do strašidelného domu, kde je navíc ukrytý zapeklitý labyrint, to už není odvaha, ale čiročiré šílenství. Však Samantha, Hailey, Devon, Carter, Candice a Zane již brzy poznají na vlastní kůži, kde se stala chyba. V útrobách tohoto ponurého stavení totiž žije cosi, co si na lidské zábavy moc nepotrpí a raději to nabízí vlastní alternativu legrace plnou děsu, hrůzy a bolesti. Past sklapla a nadešel čas se začít bát, protože tady poteče krev a již brzy nastoupí k přehlídce suita těch nejhorších nočních můr, jaké si člověk dokáže představit. A nikde není psáno, že teror skončí s východem slunce. Děsivé hororové představení režiséra Ryana Littlea a jeho teenagerských herců může začít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som dlhoročný horrorový fanúšik, takže som už zažil mnoho hrozných, desuplných nocí. "Noc oživlých mŕtvol", "Noc démonov", "Hrôzostrašná noc", a viem i aká je "30 dní dlhá noc" alebo vianočná "Dlhá noc, krvavá noc". No teraz som strávil "Noc v dome hrôzy", ktorú natočil v roku 2007 režisér Ryan Little. Dej sa dohráva počas halloweenskej noci, kedy sa partia amerických teenagerov vkradne do lunaparkového strašidelného domu, kde zažijú vskutku noc plnú hrôzy. Bohužiaľ ma tento americký béčkový horror ničím nezaujal. "Noc v dome hrôzy" (House of Fears) je film, ktorý ma obral o hodinu a pol môjho života. Jeho sledovanie bol pre mňa stratený čas, ktorý mi už nikto nikdy nevráti. Do odpadu to nehodím, ale viac ako jednu hviezdičku tomu veru nedám. * ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Parta bělochů + jeden černoch (jak jinak že ?) a jeden barák. Čekal jsem malinko víc, aspoň mohli lépe využít monstra a fóbie, ale nic z toho nedostalo dost prostoru. Takže jsem byl klasicky svědkem docela neoriginální zápletky, nudných monster a nesympatických postav. Průměrné béčko na jedno zhlédnutí. Kdyby více využili koncept a dali tam třeba trichofobii (strach z vlasů) a naháněl by je tam vlasatý emáč, užil bych si to líp. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já to říkám pořád, že s africkými imigranty k nám nepřijde nic dobrého. Tentokráte vzala z černého kontinentu kramle soška, která dokáže zhmotnit všechny strachy a jako na potvoru se usadila v jedné z nejklasičtějších pouťových atrakcích, totiž domu hrůzy. Pak už bylo jen otázkou času, kdy si banda mladistvých jelit usmyslí, že nejlepší nápad na světě je se do takového domu vloupat, aby se mohlo zjistit, z čeho má kdo největší strach. House of Fears je nenáročným a špatně zahraným slasherem, ale díky rozumné stopáži má celkem slušné tempo a sem tam se objeví i solidní bubák. A to je vlastně víc, než jsem čekal. 55% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Dal by som aj tretiu hviezdičku, ale, žiaľ, skutočne niet za čo. House of Fears je prinajlepšom priemerným hororom. Je to vskutku škoda, pretože tento film mal ten potenciál, stať sa jedným zo sto hororov, ktoré zabodujú a prinesú poriadne gore, originálnu zápletku, zaujímavé obsadenie, tiesnivú atmosféru a neznámych tvorcov, ktorí sa vďaka nemu presadia (pozerám na teba, Drew Goddard :) ). Takto zostala len suchá škrupina s pár výbornými momentami (zrkadlová miestnosť s hrobárom), ktoré celok nezachránia. Nie, toto nie je ono. 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Partia teenagerov navštívi strašidelný dom a jeden po druhom začnú umierať, pretože sa v dome začínajú zhmotňovať ich najväčšie nočné mory. Je to vynikajúci teenagerský béčkový hororík so sympatickými hercami, peknými vizuálnymi efektami, pastičkami, ľakačkami, vraždičkami. Možno si plný počet nezaslúži, ale keď vidím, ako sú niektoré horory podceňované, tak ma to pravdupovediac trošku serie. Masky klaunov sa mi páčili najviac. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama