Reklama

Reklama

Osudy hvězd - Série 2 (2007) (série)


Eva Henychová (S02E13)

(epizoda)

Obsahy(1)

Herečka z rodinného seriálu My holky z městečka se prosadila jako folková písničkářka... Jako jediná z dětských hereček hrála a zpívala své party. Známe ji hlavně ze seriálu My holky z městečka. Z Evy Henychové vyrostla zajímavá žena, zpěvačka, učitelka, manželka. Dva roky žila v klášteře, chodila na konzervatoř, normálně studovala. Po dvou letech klášter opustila, i když ji řádové sestry přemlouvaly, ať je jeptiškou i zpěvačkou. Jako vítězka festivalu Porta se prosadila v oblasti folkové hudby, ale její tvorba má nadále i křesťanské zaměření. Dnes vystupuje nejen u nás, ale i u českých komunit v dalších evropských zemích. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

hippyman 

všechny recenze uživatele

nějak mi v tomhle dílu chybělo větší představení portrétované písničkářky, takhle jsme byli vhozeni přímo do současnosti a člověk, který evu třeba vůbec nezná, nemá moc šanci se s jejím osudem více sblížit... prodloužit stopáž o pár minut by tady asi neuškodilo... 50% ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

O Eve Henychovej som dlho nič nepočul, ale jej prvý album Svítání, mám dodnes veľmi rád. Tento dokument je o zaujímavej žene, ktorá hľadá zmysel života a život ako taký miluje. Je to obyčajný zložený z archívnych záberov ČT a z jej rozprávania. Za 12 minút stopáže sa dozvieme o autorke síce málo, ale o to osobnejších informácií. ()

Reklama

Reklama