Reklama

Reklama

VOD (1)

Jonas Bechmann je obhájce, který věří systému, jehož je součástí, až do chvíle, kdy je obviněn z vraždy. Vezme věci do svých rukou a pouští se do pátrání po skupině vyděračů, kteří mu vyhrožují, že na něj vraždu hodí. Nic ale není takové, jak se zdá. Vydírání souvisí s minulostí a se smrtí jeho otce, ke které došlo za záhadných okolností před rokem a půl. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

emma53 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro severské filmy a jestli se nepletu, tak to je snad první dánský thriller, který jsem viděla. Pozitivní bylo, že jsem se vůbec nenudila i když vyústění celého příběhu bylo celkem předvídatelné. Jonas v podání Nikolaje Kaase to jako vždy zvládnul na výbornou. Jen škoda za těch pár menších nedostatků, co jsem zaregistrovala a za kameru, která mně vůbec nesedla. Takže dávám horší čtyřku. Ale za zhlédnutí to určitě stojí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený, působivý thriller. Vůbec první z Dánska, který jsem zhlédla. Místy jsem se sice v příběhu trošku ztrácela, občas jsem měla pocit, že mi jaksi unikla část hlavní linie příběhu, nebo že jsem ji jaksi nestihla pochopit. To mi však nemohlo víceméně jakkoli narušit, mé zcela soustředěné sledování tohoto napínavého děje, se zajímavými okamžiky a pár nečekanými zvraty. O doplňující prvek se stará zvučná hudba, která tak skvěle dotváří určitou atmosféru a pro mě též zážitek z tohoto filmu. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dve tretiny špičkový film, ktorý skončil v neutrále. Výborný Nikolaj Lie Kaas, skvelá zápletka, človek môže aj hádať, čo asi bude, no to rozuzlenie...to napísal nejaký matematik - premiant v kombinatorike. Dá sa povedať, že človek sa síce nenudí ani sekundu, ale na záver mu ostane tá pachu, že čakal niečo viac. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já si představoval, jak člověk, který se nikdy v životě v životě nedostal do akce a do konfrontace ze zločinem bude asi jednat ale žádná představa se nestotožňovala s chováním hlavního hrdiny. Obsahově možná jiné, ale u celého filmu jsem měl dojem, že si hraje na Bourna (střih, hudba, zoom), ale při psaní scénáře pan Stefan Jaworski asi víc myslel, na to co mu doma žena udělá k večeři. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Nikolaj je se svým výrazem permanentního štvance ideálním adeptem na roli Jonase. K tomu navíc skvěle hraje. Velmi se povedla i režie, především souhra kamery a střihu, které společně tvoří ideální symfonii zmatku, paniky, strachu i touhy po záhubě nepřítele. Vlastně se podařilo vše, až na scénář, který jako kdyby vypadl z hollywoodského oka, pln klišé a souher podivných náhod (ten pes v závěru už mě vážně rozesmál) si rozhodně nezasloužil nic z toho, co dostal, skvělé herce, režii, kameru, střih, hudbu a moji pozornost. To poslední mě mrzí nejvíce, ti ostatní alespoň dostali zaplaceno, já se dívala dobrovolně a bez nároku na honorář. ()

Galerie (13)

Související novinky

Sam Worthington je kandidát

Sam Worthington je kandidát

27.07.2009

...na nejobsazovanější hvězdu budoucnosti. Australský sympaťák už v Terminator Salvation zastínil všechno kolem, na obrázcích ze Souboje titánů vypadá jako drsňák, který by nadělal sekanou i ze… (více)

Reklama

Reklama