Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex North dluží peníze svému starému příteli Walterovi, který je chce okamžitě zpět. Násilím vpíchne Alexovi jedovatou látku, která jej zabije, nebude-li mu do 80 minut podán protijed... Alex má vymezený čas, během kterého musí získat peníze na splacení. Začíná nervy drásající závod s časem, na jehož konci čeká velké překvapení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro by se zdálo, že tohle má být celkem napínavý snímek, ale nakonec se ukázalo, že to až takový dril nebude, a to i přesto, že je zde jasně vymezený časový interval. Myslím, že z látky se dalo vykřesat rozhodně mnohem více, ale to se tvůrcům "80 Minutes" prostě nepodařilo a nakonec i celkem nudí. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Alex běží o život. Dluží velké peníze a Walter je chce zpět. Píchne do žil Alexovi nějaké svinstvo. Alexovi zbývá 80 minut života, aby sehnal peníze a dostal protijed. Nesplácet svoje dluhy je velká chyba. Měla by začít nervy drásající hra o život, nezačne. Film je chvílemi dost nudný. Němci se o něco pokusili. Zřejmě se učí točit filmy způsobem pokus omyl. Tady je to spíše omyl. ()

Reklama

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Filmů s námětem odpočítávání zbytku živiota je spousta, ale tenhle patří mezi ty slabší. Děsně ukecané akce i vycpávky. Hysterické herecké výkony, pitomé náhody a vůbec všeobecná řidina. Nervy drásající to opravdu je, ale nervy to drásá tou filmovou nepřesvědčivostí. Ten, kdo vytvořil onen velebásnický český překlad názvu to možná měl raději pojmenovat Nudová šance. Pár kladných bodů za rozuzlení a za muziku. Přitom Thomas Jahn natočil Klepání na nebeskou bránu (1997), a to lze bez uzardění doporučit ke shlédnutí. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Po Klepání na nebeskou bránu jsem doufal, že T. Jahn předvede něco podobně kvalitního. Režijně to sice špatné nebylo, ale ten scénář... Pozor, drobný spoiler: Prach(s)prosté spojení Zastav a nepřežiješ s J. Stathamem a Hry s M. Douglasem - to myslím mluví za vše. Nebyl to sice nejhorší pokus od našich německých sousedů, přesto si raději pusťte zmiňovanou Hru. ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem se dívat do konce, protože jsem chtěl vidět jak to dopadne a co to je za herce. Německo. . . Mluví to za vše. Občas nějaká dobrá scéna, ale nic moc. Konec je tak rochu nedomyšlenej. Když se člověk jen trochu zamyslí, tak přijde minimálně na dvě věci, které nezapadají. Podruhé už se na tenhle film nepodívám. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama