Reklama

Reklama

Plook mun kuen ma kah 4

všechny plakáty

Recenze (3)

Adrian odpad!

všechny recenze uživatele

A to ma Panna stastie, ze tu nema na csfd v svojom profile aj svoje starsie kusky z dekady 80´s... (napr. original Born to fight, Black Killer, Blacula 1 a 2 a pod...), ktore ho svojho casu katapultovali do pozicie akcnej hviezdy c.1 v rodnom Thajsku, pricom kvalita filmov tak po technickej ako i dejovej stranke priserna, zial aj uroven kaskaderskych/akcnych prevedeni velmi, velmi nizka. ()

Idaho odpad!

všechny recenze uživatele

Thajský prales v odlehlých částech země. Šaman (sám režisér filmu) kuchtí nápoj nesmrtelnosti a věčného mládí pro skupinku vesničanů, po kterém však dva zemřou. Rozzlobení vesničané šamana zabijí a hodí do řeky. Po pěti letech se však šaman vrací a zabíjí vše, co potká… Předem podotýkám, že jsem od filmu nečekal mnoho, opravdu nečekal. Hodnocení IMDB a pár komentářů mě však nepřipravilo na tuhle „věc“. Film totiž je zmatek nad zmatky. Odehrává se celý v lese, po kterém pobíhá banda amatérů a perou se v podprůměrných soubojích. Film mi bezděky připomněl Tenkrát na houbách, u něhož jsem se však alespoň skvěle pobavil. Jelikož má však být Spirited Warrior také komedií, tak je komedií velice trapnou, protože banda obsazených neherců to prostě zahrát nedokáže, koneckonců není ani co… Co mě však dojalo nejvíc je hudba. Ve filmu totiž hraje ukradená hudba z Posledního Mohykána. Tímto film, který by si zasloužil se zavřenýma očima alespoň jednu hvězdu, padá na úplné dno. ps. Tony Jaa se objeví asi v půlce filmu na patnáct minut, alespoň si myslím, že to byl on… ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě né jako jediný jsem se nechal nachytat na obrázek Tonyho Jaa na obalu DVD. I fanouškům tohoto jinak mého velmi oblíbeného akčního hrdiny, ale doporučuji vyhnout se velkým obloukem. Tohle není film, ale těžce amatérská "magořina" bez hlavy a paty. Celé se to odehrává v lese a půlka záběrů je úplně potmě, takže pořádně není poznat co se vlastně děje a kdo koho mlátí. Scénář napsal snad někdo s těžkou závislostí na drogách a i těch pár bojových scén za moc nestojí. A Tony se skutečně objeví jen na pár minut a ani nestihne pořádně nic předvést. ()

Reklama

Reklama