Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátkometrážní dokument nás zavádí do tajů vzniku seriálu Prison Break. Popisuje, jak vzešla samotná myšlenka a základní motiv, na jejichž základě seriál vznikl. Režisér Brett Ratner a autor příběhu Paul T. Scheuring seznamují diváka s tím, co všechno předcházelo natáčení seriálu. Kromě tvůrčích zájímavostí se dozvídáme, jak herci popisují své role a svůj vztah k nim včetně toho, jaká atmosférá provázela natáčení. (FIBO)

(více)

Recenze (3)

H34D 

všechny recenze uživatele

Půlhodinový průvodce natáčením první série Prison Breaku nepřínáší ani tolik informací a zajímavostí z utváření seriálu, jako spíše povídání herců o vztahu k jejich postavám. Na jednu stranu jsou charaktery probrány opravdu vyčerpávajícím způsobem, ovšem nějaké perličky a zpestření ze samotného natáčení by se také hodily... Tento dokument není určen jako návnada pro neznalé diváky a nepředstavuje ani povinnost pro skalní fanoušky, je jen takovým bonusovým materiálem pro zpestření. 6/10 ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o tvorbě a vzniku Prison Breaku. Krom povrchního povídání "o čem to je" se člověk dozvídá mnoho zajímavostí, které natáčení seriálu a vznik samotného námětu provázely. Tvůrci mimo jiné prozradí něco ze své kuchyně a herci víc než kdy jindy popisují svůj osobní vztah k postavám, které ztvárňují. Nedílnou součástí je taky přiblížení tvůrčí atmosféry. I přes to, že dokument má jen něco kolem půl hodiny a x věcí divák už před viděním dokumentu stejně zná, tak i přesto jde o pěknou podívanou.. teda, ani ne tak o podívanou jako o to, co se dozvíme z úst tvůrců a herců. ()

Reklama

Reklama