Reklama

Reklama

Miliónový pes

  • Česko Diamantový pejsek (více)

Obsahy(1)

Hrdinou americké rodinné komedie je dvanáctiletý Owen, který se náhodou střetne s trojicí zlodějů diamantů. Když jejich pes, v jehož obojku je ukryt lup v hodnotě pěti milionů dolarů, uteče do lesů, chlapec se s ním schová do tajné skrýše…
Hrdinou americké rodinné komedie je dvanáctiletý Owen, jenž se střetne s trojicí lupičů, kteří ukradli vzácné diamanty. Jejich šéf Jackie Seemoore je ukryl do obojku slepeckého psa a v přestrojení se mu podařilo propašovat lup v ceně pěti milionů dolarů z letiště. Když však zastaví u dálnice a chlapec chce dát žíznivému zvířeti napít, pes uteče a nastává honička po okolních lesích. A protože Owenovi je jasné, že tu něco nehraje, schová se i se psem do tajné opevněné skrýše. Ta sice stojí v místech, kde údajně žije legendární stařec zvaný „blázen z hor”, jehož se všichni bojí, ale teď se hodí jako útočiště před rozzuřenými zloději. V režii Marka Stouffera hrají Luke Benward, French Stewart, Kelly Perine, Kevin Farley a Brittany Curranová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

liborzel 

všechny recenze uživatele

Miluji zlaté retrievry-už od pohledu jsou to ti nejmírumilovnější pejskové.A protože tahle fenka byla opravdu nádherná,tak dávám tři hvězdy.Dalo se na to dívat,ale bez toho psa by to asi nešlo,protože to byla místy až trapná napodobenina Sám doma.Ještě nevím,co to tady v obsahu filmu píší za blbosti,když to v tom filmu bylo jinak. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatný film to nebyl, dokázal udržet mou pozornost po celou dobu a místy jsem se i docela příjemně bavil. A navíc mám rád pejsky, takže i v tom je pro mě klad filmu. Ale přesto je mi jasné, že tenhle film tak trochu vykrádá dnes již klasiku jménem Sám doma. Avšak zase úplná vykrádačka to není. Co ještě dále o tomto filmu říci? Je zde celkem sympatický hlavní hrdina v podání Luka Benwarda, kterého můžete znát např. díky hlavní roli ve filmu Jak jíst smažené žížaly. Ale i dlaší herci se snaží a hrají docela dobře. Jinak je tohle docela dobrá rodinná komedie, jako stvořená na víkendové odpoledne, kdy se chcete u něčeho zabavit a nechcete se dívat na nic náročného. Tenhle film mě tedy dokázal v pohodě zabavit a navíc s povděkem vítám každý další film, kde má důležitou roli pejsek, ať už je jakékoliv rasy. Když si to tedy tak nějak v té své hlavě sesumíruji, tak nemám vůbec žádný důvod hodnotit nějak nízko, ale na rovinu říkám, že žádný geniální film to není, a tak tomuto filmu musí postačit tři hvězdičky, což je maximum, které jsem ochoten v tomto případě udělit. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Jde o dobrodružnou komedii určenou především malým divákům a tak je třeba dětským okem pohlížet. Schéma malý kluk, nešikovní zloději, důmyslné pasti a nástrahy – ano, správně, vykrádačka Sám doma“, ale na druhou stranu, co je dneska originální a hlavně pro děti proč ne?!! Pro sebe jako dospělého diváka jsem našel hlavní plus v miliónovém zlatém retrievrovy v titulní roli (pochopili jste to dobře - vlastním zlatého retrievra :D) ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Tátíí, když se mnou budeš koukat na ten film o pejscích, tak hned usnu, slibuju! Věta nevěstící nic dobrého, podobně jako Začalo to metastázovat nebo Museli jsme je amputovat v kyčlích, ale máte ho teď až na zem. Tentokrát nepadla volba na Benjiho, Lassie, Beethovena ani Hačikó, ale Diamantového pejska. Pokud je vám víc než šest let, tak rovnou zapomeňte, že k téhle němé tváři přilnete. Nečekejte příběh plný vzrušujícího čenichání, nebo trpělivé čekání na nádraží, až přisupí vlak s Gerem na palubě. Film Sám doma a tak trochu debil je o pevném přátelství chlapce a psa a boji proti hloupým a o to podlejším zlodějům, kteří tyto naše dva věrné přátele pronásledují v lese a je proto třeba jim dát na pamětnou. Vyvrcholením je nervydrásající útok na bunkr na stromě, při němž se lapkové chytají do nastražených pastí, lepí se chemoprénem k podlaze, strkají obličeje do včelích úlů, dopadají zadnicí na rozpálené vařiče a vůbec dělají všelijaké vylomeniny k popukání. Dcera se mohla potrhat smíchy a já málem vydávil ten trojitý kinedryl, ale jsem schopný psát tato slova, což dokazuje, že je to k přežití. ()

Apeiron71 odpad!

všechny recenze uživatele

Neoriginální dějová zápletka opakující se v každé druhé americké komedii pro děti - malý chlapec přemůže tři neuvěřitelně hloupé zloděje a skamarádí se s jejich psem ve kterém zloději pašují diamanty.Je to další z řady stupidních komedií pro stupidní americké dětičky podobná věcem jako Sám doma nebo Denis postrach okolí ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama