Reklama

Reklama

Iron Sky

  • Finsko Iron Sky (více)
Trailer 2

Příběh filmu je zasazen do budoucnosti a jeho hlavními protagonisty jsou nacisté, kteří se v posledních chvílích druhé světové války ukryli na odvrácené straně Měsíce, kde plánují návrat na Zem. Během 70-ti let přísného utajení nacisté postavili vesmírnou pevnost s mohutnou flotilou létajících talířů. Když americký astronaut James Washington přistane se svým lunárním modulem blízko tajné nacistické základny, měsíční Führer se rozhodne, že zářivý moment ovládnutí Země nastal. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (879)

sepp 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se tesil.. no jak to rict, asi jako decko nez otevrou cukrarnu nebo jako stepni koza na dest. Hltal jsem kazdou zminku, trailer vypadal take slibne a ac bylo jasne, ze pujde tak nejak o ptakovinu, nic nenasvedcovalo ze by se melo neco pokazit. Ale ouha, Finove jsou vetsi "bouraci" nez jsem kdy mohl myslet. Tak neuveritelnou slataninu, resp. spis hovadinu, s nenavazujicimi scenami, milionem nelogicnosti, trapnosti primo srsici z platna, jsem opravdu jeste nevidel. Ani vskutku povedena vesmirna bitva na konci nemuze tu miru ubohosti vykompenzovat a proto jedinou hvezdicku davam za naprosto neodolatelnou bohyni jmenem Julia Dietze a jeji sametove-medovou nemcinu i anglictinu ;) ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tady máš ODPAD! Sračka po všech stránkách. Už od začátku. Ta gravitace na měsíci?? Vojáci oblečení jak u Stalingradu...a ve vesmíru? A co ta základna? No jasné...jak jinak se můžou "nacisté" projevit než hákovým křížem. A ještě když ho postavíme a budeme v něm žít. A čas si budeme krátit neustálým heilováním. Jinak to přece u nácků nejde. To je tak trapné až to tříská dveřma. Ti, co se podíleli na tvorbě této hnusné oplzlosti, se dopustili sprostému vysmívání německému národu do tváře. Neboť, ať se to někomu líbí nebo ne, národní socialismus je nesmazatelnou součástí německé historie. A ne každý Němec je kapitalisticky, či komunisticky založen, aby to chápal jako humor, i když to vlastně humor nebyl. Dal bych navíc nejmín miliónkrát odpad, už jen za to hnusné a nechutné zakončení filmu, kdy jsem byl svědekem odporného protipřírodějdoucího rasového křížení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tohle je ukázka židovské provokace! ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nekonzistentní mix, který na papíře a v trailerech vypadá odvážně, ale na hodině a půl se snaží smíchat několik cílených parodií bez skutečného humoru a vlastní představě o hlavní pointě. Politicko-kritická rovina (nejen, ale především) proti Spojeným státům působí jako stále opakované módní klišé a ta snaha stylizovat Měsíc do podoby (skoro steampunk) nacistické vize Čtvrté říše byl vykoupen hromadou nesmyslů... ale budiž. Beru to jako fanouškovský úlet pro hrstku vyvolených, kterým budou stačit uniformy, sexy blondýna a odvážný sci-fi motiv, který je moc pěkně dovršen s příchodem závěrečných titulků. Tu hodinu zbytečnou hodinu navíc, co ten film má, raději nechám plavat:-). PS: přes všechny zhovadilosti a nedodělky, nedomyšlenost a přehnanost si autoři zaslouží za svou vytrvalost dotáhnout svůj nápad do "konečné verze" třikrát Sieg Heil ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neprocházím se často po odvrácené straně měsíce, takže jsem dosud neměl možnost nakouknout do Čtvrté říše chystající NWO, avšak jako nejčistšímu příslušníkovi čisté rasy mi nečinilo větších problémů fandit svým soukmenovcům se svastikovým symbolem lásky na rukávech. Americká prezidentka, nadšená válečným konfliktem s oblíbeným nepřítelem, také stála za trochu náklonosti a zašťourání do ctihodné OSN jistě potěšilo, ale nemohl jsem si nevšimnout, že původní skvělý námět se po trošce úvodního napětí pozvolna proměnil v komedii a ta vygradovala závěrečnou fraškou. Já jsem si to tedy celkem užil, ale dalo mi to dost práce. Heil Adler! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, tak ono se přeci jen podařilo dokonit do naprosté chujoviny nápad s takovým potenciálem. Vize měsíce v područí nacistických vědců a obřích hutí generujicí nespočetnou armádů nacistických létajících talířů je opravdu skvělá a moment, kdy zajmou kosmonauta je taky super. Od této chvíle se ale začne odvíjet nějaký téměř trapný pokus o humor, akci a vůbec dramaturgii děje. Přiznám se, že už jsem to dokoukával s krajním odporem. Takhle pitomě jsem se naposledy cítil u Někdo to rád blond. Přijde mi to, že nám Němci chtěli ukázat, jak si umí udělat se své nechvalně proslulé historie srandu, ale zdá se, že nám to cpou příliš křečovitě, že se nabízí podezření, že tam někde uvnitř to pořád myslí vážně. Že nás to má jen uchlácholit a pod rouškou roztomile přítažlivého sci-fi humorného balastu nám servírují cosi, co se vlastně docela špatně luští. Této zábavě neholduji. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (JerryMalfoy97)
  • Nacistická invaze na planetu Zemi začíná v 5. 45 hodin ráno, ve stejný čas, kdy německá vojska obsadila Polsko a rozpoutala tak druhou světovou válku. (Conspi)

Související novinky

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

30.09.2014

Berlín, Benátky, Cannes – tři prestižní mezinárodní filmové festivaly, které každoročně přináší divákům to nejzajímavější ze současné filmové tvorby. Společnost Film Europe Media Company přinese… (více)

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

19.11.2012

Ale tentokrát to nebude taková sranda. Alespoň pokud nemáte hodně morbidní smysl pro humor a nedokážete se smát třeba u komiksu Lobo. Jeho tvůrci Keith Giffen a Alan Grant totiž stojí za komiksovou… (více)

Reklama

Reklama