Reklama

Reklama

In the Wall

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2007, 22 min

Recenze (6)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dvacet minut se tomu obětovat dá, ale žádnej zázrak nečekejte. Na to jsou tu moc špatní herci a dialogy příliš šustí papírem (hádka na začátku působí tak vtipně strojeně, že úplně vidíte scenáristu, jak ji píše a vůbec neví...). ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Klasický párik: Ona je tehotná tesne pred pôrodom, on je agresívny idiot, ktorý ju podvádza, no a dopadne to hádkou s nepríjemným koncom (názov napovie viac). To, čo príde potom, je však oveľa brutálnejšie a pre hororového fanúšika raj na zemi :) Gore na jednotku... a vlastne je to pre mňa rovnaká pecka ako napr. Deus Irae - čo znamená, že masky sú super a atmosféra tiež, aj keď je to trochu o inom. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Rázovitá H - polhodinka , ohodená vianočným stromečkom , odpozeraným čohohoľvek naokolo , úsmevným ! uškrtnením ale chutným " knife mordom" . Mike nepochybne talent ,má , ale odskúšaným divákom musí aplikovať originálnejšiu medicínu , aj keď posledná veta dáva nádej na horrorovejšie časy....P.S. Na koment nemal vplyv žiaden trimester. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento americký snímek má sice místy opravdu zajímavou (nechci říct přímo napínavou), ale pěkně ponurou gradaci, kterou ovšem lehce sráží nepříliš přesvědčivé herecké výkony. Možná to bylo nedostatkem financí, nebo nezkušeností tvůrců – ovšem některé scény pěkně odflákli, stejně jako ten konec. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chcete zaujať, postavte sa k tomu priamo. Neoriginálna premisa, z ktorej tento koktejl absorbuje svoju moc, je v tomto prípade prijateľná aj pre diváka. A to hlavne vďaka vizuálnej stránke. ()

Reklama

Reklama