Reklama

Reklama

Karatista

(neoficiální název)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2005, 8 min

Obsahy(1)

Epizoda seriálu Tom & Jerry. Jerry se učí karate, ale nedaří se mu nad Tomem zvítězit. A tak od svého mistra dostane psího samuraje, který ho má chránit. (ČSFD)

Recenze (4)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Že groteska stojí na roky a miliony bránic prověřeném nápadu, to vůbec nevadí. Ale že není vtipnější, to už ano. Mnohem více humoru než v eskapádách titulní dvojice se skrývá v přesné hudbě Michaela Giacchina. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Táto karate časť sa celkom ponášala na staré dobré klasiky a Tom si to opäť vyžral, ako sa patrí. Animačne na slušnej 2D úrovni a bolo z toho cítiť nový vizuálny feeling. Každopádne určite tá nadpriemernejšia časť a celkom som sa bavil. 70 % ()

koci 

všechny recenze uživatele

Poslední Tom a Jerry. Je to sice lepší než předposlední novodobý pokus z roku 2000, "The Mansion Cat", nicméně se to kvalitě jejich klasických animáků pořád ani nepřibližuje. Lze si povšimnout ústupu od grotesky k sitcomovému formátu současných TV seriálů, jenže i v tomhle směru to selhává, jelikož Jerryho premisa ze začátku příběhu skončila naprosto nevytěžena. Ona vlastně skončila hned na tom začátku. ()

Reklama

Reklama