Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna (Jadwiga Jankowska – Cieślak) a Jan (Krzysztof Stroiński) spolu žijí v milujícím a poklidném dlouhodobém manželství. Jednoho dne však Joanna obdrží od nepřející neznámé osoby informaci o údajné podlosti, které se Jan v minulosti dopustil. Nepotvrzené podezření postupně klade na jejich vztah stíny pochybností. (Tygrys)

Recenze (6)

wovsi 

všechny recenze uživatele

Dobrý film s originálním tématem, ale měl jsem pocit, že je trochu nepřátelský vůči divákovi. Je to drsné a kruté a hlavní herečka hraje tak dobře, až z toho mrazí. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Trochu silná slova o "následovníku odkazu Kieślowského". Rosa se dotkl sice zajímavého tématu, ovšem uchopit do svých rukou se mu ho rozhodně nepodařilo. Hluchá místa, v některých okamžicích nevysvětlitelné chování postav - vždy, když už film mířil někam za hranici průměrnosti, něco jiného ho stáhlo zpět - škoda. ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

44th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2009 - Dnes jsem si vybral jenom samé průměrné snímky které ničím nenadchnou, toto není vyjímka - 50% ()

Via 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami... Film o tom, jak můžete zjistit, že ani nevíte, s kým jste doposud žili... čemu či komu máte věřit... Hlavní herečka hrála hodně dobře a fakt doteď nevím, na kterou stranu se přiklonit... Ale znovu bych to asi vidět nemusela... (další z řady filmů na festivalu Film ve znamení ryby v Olmíku...) ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasim. Jde o jeden z nejsilnejsich filmu, ktery jsem v posledni dobe videl. Jeste ted me mrazi pri vzpomince na scenu, ve ktere Jadwiga Jankowska-Cieślak ocichava obleceni sveho muze. Nevidel jsem Rosuv prvni film "Barva" a treti "Co slunce videlo", ale po zhlednuti jeho dalsich dvou snimku ("Ticho" a nyni "Ryha") si troufam rici, ze se rodi dalsi z nasledovniku odkazu K.Kieślowskeho. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama