Reklama

Reklama

Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu

  • Japonsko 劇場版 BLEACH Fade to Black 君の名を呼ぶ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ve vědecké centrále kapitána Kurotsuchi Mayuriho neznámý objekt útočí. V tu chvíli Mayuri zničí hlavní panel. V tu chvíli celý Seireitei zahalují temná oblaka, po kterých vznikne jen jedna obrovská exploze celého středu Soul Society - tedy Seireitei. V tu chvíli Ichigo pomocí Urahary vstupuje do Soul Society...jenomže všichni jako by ho neznali a Ichigo je vydán na zatknutí a popravení. Mezitím tajemný nepřítel ovládá Kuchiki Rukiu...ona a její temná armáda přijde všechno zabít! (Zumongar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Cracker 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som čakal podstatne väčšiu katastrofu. Fillery Bleachu patria spoločne s fillermi z Naruta za jedny z najhorších, filmy tiež nie sú o nič moc lepšie. Takže ak nieste skalný fanúšici, utekajte kade ľahšie. Ako vo väčšine Bleach filmov na začiatku sa všetko maximálne poserie, potom príde Ichigo "Getsuga...-Getsugaa..-Getsugaa..." a je po probléme. Takže keď všetky filmy skončia úplne rovnako, je jasné že niekde sa stala chyba. Chápem že keď sa ide podľa mangy moc šancí na inováciu tu nieje, v tom prípade by som však filmy asi úplne vynechal. Aby som len nepindal, aspoň sa mi páčila tá zápletka aj keď je to strašné klišé, obvyklé pekné súboje a hudba resp. soundtrack ktorý mi už celkom prirástol k srdcu. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Z dosavadních tří filmů je Fade to Black nejakčnější, animací nejpokročilejší a dějem nejmíň dementní. A viděli jsme konečně nějakou akci od Yamamota a Kisukeho a k tomu Mayuriho z trochu jiného úhlu pohledu. To je z kladů tak všechno. Zaraki nedostal skoro žádný prostor, Ichigo použil masku jen jednou (proč?), Ishida a Chad tam vůbec nebyli, finále bylo opět přehnané a Kon opět otravný. A že se tam záporáci vůbec nehodí, to je klasika, je to i u Naruto filmů i u předchozích Bleach filmů, takže mě to vůbec nepřekvapuje. 3.5* ()

Reklama

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

U Bleache mi nikdy nevadil vysokej počet (polo)hlavních postav, ale proč se ve filmech vždycky musí předvádět všichni? Takhle tam má každej svoji chvilku, ale dohromady nikdo kromě Ichiga nijak zvlášť nebojuje a navíc to nutí přizpůsobovat scénář, kterej tim dost trpí... V tomhle to imho od druhýho filmu vůbec nepokročilo (snad jenom, že tam neni Chad, Ishida atd. což je pro mě velký plus). Celkově teda sice dobrý, ale řekl bych tak na stejný úrovni jako předchozí film, kde byl o trochu lepší záporák. Moje vysoký očekávání to holt úplně nenaplnilo.( Btw ale, 5* dám za ty dvě scény se Zarakim. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší Bleach film. Od filmů k anime očekávám zábavu a rozptýlení. Některé jsou dobré a dělají čest seriálu, některé jsou hodně nezajímavé a spíše nudí. A to sedí tady. Děj byl, po předchozím výtečném filmu, opradu bez šťávy. A to nemluvím o absenci nějakého pořádného záporáka. Když to shrnu, tak jedinými plusy jsou akční scény a absence otravných postav(teda aspoň pro mě). Nejhorší vlastností fillerů a filmů je degradace všeho, co se najde v seriálu. Někdy to člověku vadí, jindy to dokáže přehlédnout. Škoda, že se to tady nepovedlo. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Serial jsem nevidel, ale musim rict, ze po 3 filmu se do toho uz opravdu dostavam a pro me byl tento Bleach(2008) nejlepsi. Co me trochu mrzi, ze vsechno zachranuje a nejvetsi hrdina je Ichigo, ktery mi neni az tak sympaticky a zahadna promena (z blbecka na chrabreho rytire) v prvnim dilu zustava pro me nepochopena. Je tam celkove par chyb, a trapnych momentu, ale na druhou stranu scena: "Takhle to dal nepujde, protoze ta potvora je proste za*rane velika", me opravdu rozesmala. Kvalita nekolisa a je to pomerne dustojna zabava! ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama