Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinka filmu, Maria, již brzy pozná, že ne vždy se vyplácí pomáhat druhým. Když jede po opuštěné cestě a narazí na podivný školní autobus,na tom by ještě nemuselo být nic divního. Pak si ale všimne nápisu vepsaného do prachu na skle, jež říká: "POMOZ MI", a zběsilá noc plná krve může začít. (Davies182)

Recenze (11)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle mi přišlo jako nějaký nízkorozpočtový amatérský dílko ... A asi i je. Vykrádá hixploťáky posledních několika let, hlavními hrdinkami jsou dvě pěkný holky (docela klad filmu). Ty se nahání s obrovským poďobaným tlusťochem, kterej je ještě ke všemu lidojed a trpí nějakou nemocí. Samotnej tlusťoch je ale navíc pronásledovanej člověkem, kterej se mu chce pomstít. No děj je v podstatě nezajímavej. Taková honička v barácích a ve stepi, občas nějaký to gore, otřesný herecký výkony, vykrádání spousty podobných filmů, pár nelogičností. Dá se na to kouknout, pokud má člověk rád horrory jako já, ale pro běžnýho diváka by to byl asi vyloženě odpad. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další buranský horor. A další zářez do skupiny filmu který nemusely vůbec vzniknout, tady máme dvě holky který jsou strašně vymatlaný a vraha který se stane pořádným vrahem až na posledních 25 minut filmu a navíc dostane i tak na prdel takže toho moc nestihne. Tenhle vrah je totálně k smíchu navíc ty jebáky co má na ksichtě jsou retardovaný. Krev tu sice je ale ne zas tak moc. Scénář je klišé, herci jsou prostě špatní a není tu nic co by mělo překvapit. Film zachraňuje jenom to že si na nic nehraje. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zastavit tu holku v úvodní scéně dopraváci, to by asi nestačili zírat :-). To si snad z nás scénárista a režisér v jedné osobě dělá srandu? Vymyslet, natočit a pustit do světa tak hloupý příběh plný nelogičností a nesmyslu, postav jež se náhodně, bez zjevné příčiny, zjevují a pak zase mizí, v němž se věci se dějí jen tak, lusknutím prstu a nikdo vám neřekne proč a z jakého důvodu? Po té logické stránce jsem hloupější a nepovedenější film už hodně dlouho neviděl. Všechny možné horrorové scény a situace bez ladu a skladu poslepované dohromady. Ale možná jsem jen hloupý, hloupější než tento příběh, a vůbec jsem to nepochopil. K tomu strašná hudba, která je po celou dobu naprosto mimo a k odehrávanému ději se skoro vůbec nehodí. Spíše rozlaďuje, než aby vytvářenou atmosféru nějak povzbuzovala a spoluvytvářela. Stejně mimo jsou hrdinčiny pokusy o hlášky. Vůbec k ní nesedí a mnohdy jsou spíše trapné, než humorné a trefné. Začátek je docela i slibný, ale po opuštění autobusu, kdy začne jít jakákoliv logika a smysl všeho budoucího na výlet, pokud možno co nejdál od celého filmu, je to tak nudné, nezáživné a do očí bijící, že budete mít dost času a chuti důkladně prozkoumat krásný pupík a podbříšek (a přilehlé okolí) hlavní hrdinky v podání opravdu pohledné a vyvinuté Ann Henson, který vám je neustále předhazován. Ne že by to nebylo příjemné, ale kvůli tomu jsem si ten film přece jen nepouštěl. Takže asi jen za tu hlavní hrdinku a uječeného tlustého magora ze sebe nějaké to nadodpadové hodnocení z milosti vyždímám. 0,5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mašina, ktorá mohla fungovať lepšie, keby sa toho chopili ľudia schopní. Tak to len zadrháva, hlavne vtedy keď chcete, aby to makalo na plné obrátky. Originalitu som nečakal, ani nevyžadoval, ale vizuálny prístup k tejto látke mohol byť mocným plusom. Tak to má väčšinou len negatívne výsledky. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Už začátek ukázal,s jakou kokotinou příjdu do styku.Celej děj bez nápadu,napětí,byl sem pro jednu ušmudlanou hvězdu,ale konec mě přesvědčil,že nic jinýho než odpad dát nejde.0%. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Přepaden chutí na odpočinkovej film, kde nahatý ženský bezmocně křičí o pomoc, lítaj sem a tam, protože je chce zamordovat nějaký dementní vykřouplo, zvolil jsem si nenápadný horor Alive or Dead, který tohle vše nabízí. No a co jsem požadoval, to jsem taky dostal. Burana jak poleno, dvě na smrt vyděšený baby(bohužel ne nahatý), trochu krve, honičky a hlavně tu vytouženou odpočinkovou zábavu. ()

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsme ten tip člověka, který by film vypínal třeba po 10 minutách, ikdyby se jednalo o totální odpadovku. Vždy se snažím alespon hledat něco, co mě udrží ve "varu" těch zbylých několik desítek minut. Jenže v tomto filmu byla jediná věc, která mě držela se dívat nudných 83 minut pouze prsatá Ann Hensonová a to je na věc, ve kterém má jít o nějaký děj sakra málo. Do filmu bylo sice vloženo malé množství financí, ale i za tu almužnu se dalo natočit něco na urovni a né tuhle stupidní slátaninu, která snad nemá ve svém kruhu konkurenci. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Název filmu zajímavý s dobrým poutačem,ale to je vše.Horor je to amatérsky natočený s minimálním rozpočtem,kde selhává zcela vše. ()

Traktorista

všechny recenze uživatele

É, cože? To tady pár lidí koukalo asi na jinej film. Tohle už je na hranici odpadu. Nejlépe bych to přirovnal asi tak, že každou tu svénu - barák, venku, autobus, barák, venku atd, natáčel nějakej jinej režisér s jiným scénáristou, aniž by někdo četl co se stalo v předchozí scéně. Ann je celkem koukatelná, ale to tady opravdu nestačí. Asi po pěti minutách človíkovi dojde, že to bude dost velká hovadina a neplete se. Přenatahovaný scény, absolutně mega stupidní dialogy, který kolikrát ani nesouhlasej s dějem a pak do očí bijící teleportace všech známejch i neznámejch postav, z toho jsem málem blil. Spoiler: Týpek veze tři lidi v autobuse někam celou noc a dle oblohy i tak půl dne, cesta zpátky trvá hrdinkám asi hodinu, načež hlavní killer to stihne několikrát postřelenej a to i do kolena - doběhnout za stejnou dobu. No ták! ()

Reklama

Reklama