Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výběr nejúspěšnějších hitů roku 1968 v podání tehdy nejpopulárnějších zpěváků - Waldemara Matušky, Václava Neckáře, Marty Kubišové, Heleny Vondráčkové, Josefa Laufera, Evy Pilarové, Milana Chladila, Petra Spáleného, Pavla Nováka, Karla Gotta a dalších. Ze slavných šlágrů šedesátých let uslyšíte například "Modlitbu pro Martu", "Slavíky z Madridu", "Lady Carneval", "Čas růží", "Hej, pane zajíci", "Plakalo bejby", "To se nikdo nedoví", "Čas borůvkových koláčů" a "Zase přijde máj". (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Přehlídka toho nejlepšího, co se urodilo na deskách v roce velkých nadějí a ještě větších zklamání. Přestože tu zazní takové fláky jako Slavíci z Madridu anebo slavná Lady Carneval, všechny nakonec válcuje závěrečná Modlitba pro Martu, píseň, která rezonovala s tehdejší napjatou atmosférou s neobvyklou silou a naléhavostí. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vše je profesionální, ale nadějeplná atmosféra šedesátých let je pryč. Radostná hravost předchozích Hitů Supraphonu je fuč. Pořad symbolicky končí Modlitbou pro Martu v plném znění. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama