Reklama

Reklama

Actiongirls.com Volume 1

Akční / Pornografický
USA, 2005, 91 min

Recenze (4)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Pěkný holky pobíhají oblečené jako terminátoři v bordelu nějaké rozpadající se české továrny. Střílý ze všech možných zbraní od kuše přes automaty, emgéčka, odstřelovačky až po plamenomet a raketomet. Já jsem se u toho docela zasmál, protože vidět takový rajdy, jak jim to střílení nejde, jakej u toho mají postoj, jak střílý někam do prázdna a ještě si jedna málem usekne nohu sekerou, když se pokouší naštípat dřevo, to byla celkem zábava :-)). Nicméně při těch blbinách vypadaly strašně sexy, a když pak shazovaly svoje oblečení a ukazovaly krásy svých těl, najednou dělaly to, co jim jde nejlíp. A na to se dívalo opravdu pěkně. Bohužel za zmínku stojí skutečně jen ty sexy holky, vše ostatní je shit. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky spíše za ten celý velmi podivný "vojenský" koncept, který mě osobně vůbec nesedl. Možná profesionální vojáci ocení více. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Prológ znie temne postapokalypticky, ale je iba zámienkou – a predpokladám, že máloktorý z divákov sa ním dal oklamať a nevedel, do čoho ide – pre producírovanie zopár luxusných naolejovaných slečien so zbraňami všetkého druhu po opustenej továrni – pričom k žiadnemu deju nedôjde s výnimkou toho, že občas odložia už aj tak skromné oblečenie... Koho rajcujú zbrane – teda pravdaže okrem žien, príde si na svoje – inak už iba pár úžasných komediálnych výstupov, kedy majú dievčatá akože niečo zahrať – niečo jednoduché, trebárs poriadny hnev – a vyzúria sa na melóne – alebo keď skúšajú narábať so sekerou a len náhodou si nezatnú do nohy (možno bonus vo vystrihnutých scénach). ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama