Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Kodešová v příběhu mladé zpěvačky, která se ocitá na životní křižovatce... Mladá absolventka konzervatoře – Hana (L. Kodešová) zpívá v operním sboru. Má však větší ambice. Chce se pokusit o sólový part a zúčastnit se mezinárodní soutěže v Karlových Varech. Veškerý čas věnuje jen zpěvu, zapomíná i na svého manžela Petra (Petr Svojtka). Překážkou v jejím úsilí je však její nevyrovnaná povaha. Ačkoliv ji manžel podporuje, je psychicky labilní a nevěří si. Když ji otec (V. Menšík) a její bývalý učitel pozvou na vystoupení do rodného města, konečně se dočká úspěchu. Její sebevědomí je posíleno. Bude to však stačit na sólovou dráhu? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Inscenace o ničem. Já tu babu mít doma tak ji odprásknu jako kolčavu. Stále neví, co chce, je hysterická, prostě na odstřel. Snímek celkově také nikam nespěje. Přešlapuje to na jednom místě a posunuje se kupředu jen velmi těžkopádně. Nemám nic proti opeře, ale toto dílo mne ničím nezaujalo. Ani pan Menšík tomu nedokázal dát "šťávu". 311020116651/6837 ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Sólem, árií lásky samotné. Pěj, pěnice, pěj. Srdce hoď, sálem rozechvěj, ať chytí ho bezpečně tvůj choť, notně tvé manželství. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama