Reklama

Reklama

A Year and a Half in the Life of Metallica

všechny plakáty

Recenze (4)

magu 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ toto hodnotiť nemôžem. Ak by niekto vyrobil titulky, dajte vedieť. Rád tomu porozumiem. Update 12/2020: Titulky, ktoré sú k dispozícii, sú automatické, takže stoja za veľké ho... ehm...kulové. Ale celkovo je to asi po tridsiatich rokoch už dosť ošumelý dokument. Metallica má dnes viac rokov, skúsenosti a možno aj rozumu. A určite viac albumov. Takže je to história pre skalných, ale ani tých to nemusí presvedčiť na dobré hodnotenie. Viď moje. ()

Stevo66 

všechny recenze uživatele

Tento dokument od Metallicy mám ešte na VHS-ke. Má dve časti. V prvej Metallica dokumentuje nahrávanie jej najredávanejšieho Black albumu doplnené o videoklipy Enter Sandman,The Unforgiven a Nothing else matters. Druhá časť mapuje skupinu na cestách po prvej časti turné na podporu najpredávanejšieho heavy metalového diela všetkých čias! U mňa plný počet! ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Dneska bych si už Rok a půl v životě Metalliky nejspíš nekoupil, ale přesto se mnou třískají záchvaty nostalgie, jak jsem tehdy na začátku devadesátek sháněl polské VHS-ky (zaručeně pravé:) a pak hltal pět hodin záznamu, kterému jsem vůbec nerozuměl, ale hlavně že to byla Metallica :) Pro neznalce angličtiny je tak první kazeta (DVD-čko) totální nuda, protože se většinou snímá nahrávání ve studiu a kecy členů kapely, zatímco druhá půlka je z turné a tím pádem o něco záživnější. Jak už tady někdo psal, kdybych to dostal jednou do ruky s titulkama, tak bych se do roku 1991/1992 asi ještě jednou vrátil, ale takhle ty kazety ze sklepa už asi nepřinesu. Pokud tam ještě vůbec jsou... ()

Reklama

Reklama