Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřice zkušených mechaniků má opravit jedno mírně poškozené auto. Začínají se dít divné věci. Auto samo startuje a také se okolo něj stávají podivná úmrtí. Mechanici zjistí, že auto se je snaží zabít a začnou proti němu bojovat všemi možnými prostředky. (darek kartac)

Recenze (25)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Některé náměty jsou prostě blbé - a blbé zůstanou, i kdyby čert na koze jezdil. Třeba zrovna ten o chapadýlkovitém tvorovi, který se umí tranformovat do zabijáckého Transformera a požírat lidi, bojim bojim. Auto je prostě slabým hororovým záporákem - už jen z toho důvodu, že se jen težko může schovat někam do skříně či tmavého kouta a na své oběti nečekaně bafat. Jednotlivosti nejsou sice úplná fušeřina, na to je Valette příliš slušný řemeslník, ale dohromady to nefunguje. Za celou stopáž jsem si například nebyl schopen ujasnit, jak je celá ta garáž, v níž se většina děje odehrává, prostorově řešená a v jakém jejím místě se v kteroukoli dobu jaký hrdina nachází. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hodně sem se pobavil (v kladném smyslu), protože "auto zabiják" sem už v pár filmech viděl, tak si je dokáži porovnat. Zde mě vadilo, jak se v některých případech, dá lacino zbavit hlavních hrdinů. Leč u takového filmu se přeci logicky přemýšlet nedá, tak to necháme (protože z konce sem byl zralej na poblití) bejt. Slušných 50%. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Eric Valette to "Super Hybridom" zabil. Po "Maléfique" a pohodovom remaku "One Missed Call" sa zdalo, že z neho niečo bude ale asi nie v tomto žánri. Lákavý námet, ktorý už nie raz bol dostatočne slušne spracovaný, tentoraz uzatvára do podzemnej garáže v béčkovom prevedení, aké by som čakal skôr od nejakého no name režiséra, kde kraľuje vysoko nesympatický Oded Fehr. Nezničiteľnosť "The Car" či samoopravovaciu schopnosť "Christine" vytunoval ešte transformáciou na akékoľvek osobné auto čo je výborný nápad, no v prostredí garáže je jeho využite len akési okrajové. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niekedy v druhej polovici roku 2010, som videl na tento snímok v lokálnom kine trailer. Mysliac si, že ide o ďalšieho zástupcu veľkorozpočtového 3D predstavenia, vtedy tak populárneho. Ale prach opadol a film nikde, dokonca do teraz. O čo šlo? Neviem, ale myslím, že by to na veľkom plátne malo svoju vlastnú skutočnosť a životnosť. P.S. Pôvod tohto ,,Superhybridu,, mi prišla dosť desivá a aj keď je to v rámci žánru tak... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě docela překvápko. Některé komenty od hybridních uživatelů mě odrazovali, ale nakonec jsem se do toho pustil a nedopadlo to tak zle. Průměrné béčko, které obsahuje vše, co takový film mít má. Efekty na bodě mrazu, scénář jak z večerníčku, ale stejně mě to nenudilo. Stopáž ujížděla rychle jako Mustang a snímek mě opravdu bavil. Taková jednohubka, která se sice asi nedá doporučit, ale do odpadových vod určitě nespadá. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama