Reklama

Reklama

Blood and Sex Nightmare

všechny plakáty

Recenze (6)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jde o malej amatérskej nízkorozpočťák, kterej se nebere vůbec vážně a tak je potřeba k němu taky přistupovat. Za mě je to Horor/Komedie, které se toho do 58 minutové stopáže podařilo vměstnat poměrně dost. Nechybí nahota, hrátky s dildem, motorovka, Ouija tabulka a jedna vyloženě WTF scéna. Já jsem se fakt bavil a bavili mě i přehrávající "herci". Díky krátké stopáži to má i rychlý tempo. Škoda je jenom, že díky nízkýmu rozpočtu povětšinou gore není nic moc. Za zmínku stojí snad jen uříznutí péra. Za mě troječka jak vyšitá. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už dost amatérských Hororů a tenhle řadím asi mezi ty mírně povedenější. Nechybí nahota, vzhledem k rozpočtu, který byl 3 000$, tak Gore nebylo úplně nejhorší, několik povedených, brutálních scén tu je, v závěru pak i jedna dost nechutná. A celkem mě pobavila scénka s blondýnkou a jejími kalhotkami. V rámci těchto levných úchyláren, za mě uspokojivá zábava. (25. hodnocení, 6. komentář) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bizarná amatérska kravina, ktorej obrovským plus je to, že ma krátku minutáž. Dlhšie sa na to totižto veľmi pozerať nedá. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

...další amatérský kryplsnímek z USA! Proč? Proč já čumím na takové blbosti :-( 0% PS; Ovšem uznavám,že znám ještě horší filmy... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Opravdu bizardní sadistická podívaná natočená amatérským způsobem jakoby na videokameru, kterou si turisté z NDR berou na dovolenou. Vraždění lidí, podřezávání hlav, násilí na nahých ženách - jedna ukáže dokonce vagínu, aby následně do ní byla bodána ( mimo záběr v náznacích ) a pak uřezání penisu přímo v záběru. Ocenění jako amtérský film by si zasloužil asi za masky, ale je to bída. Zajímalo by mne pro koho je ten film točený, respektive to si možná i dokážu představit, ale spíš kolik takový film může vydělat nebo se aspoň zaplatit. ()

Reklama

Reklama