Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stalo s přáteli za poslední roky? Jsou stále stejní a tráví spolu v létě jeden týden v luxusním přímořském hotelu.  V r.1978 se POPEYE, GIGI, JEROME, BERNARD, NATHALIE a JEAN CLAUDE potkají na Pobřeží slonoviny v prázdninovém kempu, kterému říkají Club Med. Slunce, moře a svádění. Další rok se přátelé setkají opět ve Val d'Isere. Lyžování, sněhové koulovačky a kluzké svahy. Kromě kempu Club Med a lyžařské dovolené nejsou spolu průběžně v kontaktu a všichni kradou svůj volný čas pro společnou dovolenou a únik z těch jejich strašně nudných civilních životů. A co se stalo s přáteli za posledních 25 let? Jsou stále stejní, ale horší, zní okamžitá odpověď. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

charles3 

všechny recenze uživatele

Jednička mě dost zklamala, ke dvojce jsem se zatím nedostal, ale toto se mi líbilo. Proti původnímu filmu hodnotím "trojku" klidně i o 25 % lépe. Nejen že tento díl má nějaký děj a zápletku. Potěšily i uměřený výkon Lhermitta, stejně jako komediální výstupy Claviera a Jugnota, Blancovy příčesky, herecká účast Ornelly Muti a v neposlední řadě i nově nabyté přednosti Chazelové :-) U mě 69 % a tudíž silné ***. ()

BE13 

všechny recenze uživatele

Byl jsem shovívavý u jedničky a dvojky a tak zde budu zas přísnější. První půle není dějově příliš bohatá, je to dokonce poměrně nuda, naopak v druhé půli je to docela jízda - škoda, že musí divák čekat. Dost se tam odkazuje zejména na dvojku, tak je možná dobré ji znát. Přes legrační momenty v druhé polovině filmu to nedosahuje srandovna předchozích dvou dílů. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dost nuidne, humor sa vytratil, slabe tempo, Clavier sa ani nesnazil, celkovo dalsia uspesne sprasena trilogia a pokakana, gratulujem : 30 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bych tak trochu přirovnal k Sněženkám a machrům po 20ti letech, jen my k nim máme větší vztah než k téhle sérii. Film byl ve výsledku fajn, ale už to nebylo ono. U dvojky jsem si myslel, že se poseru smíchy, tohle už byla taková pohodovka. Ale na druhou stranu se snažili a chyběla tam melancholie, což bylo jenom dobře. Ve výsledku to nebylo úplně nejhorší, dalo se to takhle čekat. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama