Reklama

Reklama

Hrůzy jedné noci

Trailer

Obsahy(1)

Jako klukovi mu ubližoval otec a jeho vrstevníci se mu posmívali. V dospělosti se začal mstít, když si ho dobírali. Zavřeli ho na dva roky do blázince, byl však propuštěn do domácího ošetřování ke své babičce. Mark Walters byl uznán zdravým, leč jen ošálil své blízké okolí. Temná stránka jeho prohnilé duše dřímala celé ty roky uvnitř, aby nyní na Halloween mohla vykonat, co předtím nestihla dokončit. (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

- Je váš, jen vám ho ještě dorazím. - Když byl Mark malý, otec ho týral. A tak z chlapce vyrostl psychopat, co se ale navenek jeví jako normální, snad jen trochu podivínský. Když se skupinka omladiny uvolí, že do sídla, kde žije Mark s babičkou, zaveze objednané kostýmy a výměnou za to dostanou halloweenskou paruku, netuší, že jejich osud je zpečetěn. Podprůměrný a místy úsměvný (zejména s českým dabingem) slasher, který šetřil úplně na všem. A při tom sekačka v přímém přenosu mohla být skvostná. Mizerné výkony, téměř nulové gore a chybějící napětí. Jen vybuchující auto alespoň vypadalo opravdově....přesto dvě usmolené dám, ale dnes spíše jen pro sběratele. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Dřív než začali PM dělat zábavná akční béčka, dělali nechtěně zábavná zetka. Od půlky filmu, kdy začíná kostýmní lov, je zábava zaručena. Nevím, jak v originále, ale CZ dabing je kongeniální. Hlavně dabér hlavního záporáka Zdeněk Dvořák hází slušný šlehy: HEZKÝ SVÁTKY, TY HAJZLE! ÚHÚ, TY CHCEŠ TOHO SMRADA? JE VÁŠ. ALE PRO JISTOTU HO JEŠTĚ DORAZÍM. HEZKÝ SVÁTKY, TY OPICE STARÁ! TO JO! SLYŠEL JSI O TOM INDIÁNSKÝM MEDICIMANOVI, KTEREJ SI NEMOH UPRDNOUT? Zábava zaručena. 30% ()

Reklama

finkie 

všechny recenze uživatele

Jsem podobný případ jako cariada. Tento film jsem si vypůjčil někdy ve třetí třídě (mám silný dojem, že byl tenkrát distribuován pod velmi zavádějícím titulem "Předvečer svátku Všech svatých"), naprosto mě nadchl a pak jsem dlouhých 26 let nedokázal dohledat jeho název. Zjistil jsem jen, že opravdu nemá nic společného s klasickou sérií Halloween, jak jsem se v dětství domníval. Abych to zkrátil, dnes v noci se mi konečně podařilo tento skvost najít. Snímek je mnohem, ale mnohem horší, než jak jsem si ho pamatoval, především mě šokoval svým amatérským zpracováním. Tohle není ani video céčko, opravdu to vypadá, jako by si parta fandů chtěla bez jakéhokoli rozumného know-how natočit svůj vlastní horor a takhle to dopadlo (asi není náhoda, že se jedná o režisérův první a také poslední film). Herecké výkony, které u hororů obvykle tolik neřeším, bych označil slovem "groteskní" a zpočátku jsem měl dokonce podezření, že toto není ten film, který mě jako žáka prvního stupně ZŠ tak okouzlil, ale nějaký jeho fanouškovský remake (asi jako když parta venkovských vohnoutů hraje v sobotu večer na zábavě AC/DC). Chápu, že to celé není myšleno úplně vážně, nicméně šmíra je prostě šmíra, je mi líto. Ale aspoň jsem vyhnal z hlavy jednoho starého brouka. Jednu hvězdičku dávám jen z lítosti, nikoli vůči autorům této frašky, ale vůči své vlastní osobě, která musela vyrůstat na podobných zhůvěřilostech. No dobře, uznávám, že aspoň ta zmasakrovaná babička vypadá i po letech docela k světu a smrtící útok dvou zlatých retrívrů měl také něco do sebe. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem léta hledal a nemohl jsem přijít na to jak se to jmenovalo až jsem si to náhodou stáhnul a měl radost, že to konečně po x letech vidím. Pořád jsem si myslel , že je to jeden z dílů Halloween. Mark se krásně projevuje zvláště, když poctivě bere léky a pěkně si vystaví babičku, klasická vyvraždovačka. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Samotný film převratný není, i když osmdesátky byly na hororový žánr luxusní žně. Vyšinutý Mark Walters si udělá na Halloween malou soukromou párty. Nejdřív se zbaví babičky a pak může mejdan začít. Filmu hodně sráží kvalitu i stupidní dabing, takže pokud se někdo chystá na toto dílko koukat, rozhodně doporučuji v původním znění s titulkama. Jinak se může klidně stát, že budete zklamaní stejně jako já. 20% :-( ()

Reklama

Reklama