Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scenárista a tentoraz aj režisér Chris Solimine prichádza s príbehom amerického hackera Raya (Norman Reedus) , ktorý bol v USA odsúdený za podvody v bankových transakciách a má zakázané používať akýkoľvek počítač na akýkoľvek účel. Počas rehabilitácie, keď sa štát snaží vytĺcť z Raya jeho koníček, je Ray unesený a ocitá sa v Moskve, kde má možnosť presvedčiť sa, že nie Amerika, ale Rusko je dnes krajinou neobmedzených možností. (Dubro)

(více)

Recenze (3)

Molly 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je stejně chladný a šedivý jako mraky nad Moskvou. Norman Reedus ho sice prosvětluje už svou přítomností, sluneční paprsky však sám vykřesat nedokáže. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pomerne naivné nízkorozpočtové dielko s pomerne naivnou nízkorozpočtovou kamerou (dokonca v strihu bolo použité stmievanie, asi chlapom v strižni nemal kto naklásť po prstoch), ktoré sa však neberie úplne vážne a celkom light sa pozerá. Normanovi Reedusovi som síce neuveril, že by vedel s notebookom niečo viac ako rozbíjať orechy a záver filmu zrejme montovali pod vplyvom návykových látok (asi vodka), no napriek tomu som sa pobavil. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo, že půjde o autorskou masturbaci a dílo se bude chtít vyrovnat dojemným detektivkám o počítačové kriminalitě. Stejně tak se těžko uvěří moc ruských strejdů vyzvedávat lidi a ukrývat lidi za zdi kriminálů na obou stranách oceánu. Nicméně v polovině se dílo zlomilo milostnou scénou, která nebyla vidět, což mi vnuklo myšlenku, že nepůjde o tak vtíravé dílo, neboť běžná produkce by trochu erotiky nevynechala. Potom již jen film věrohodně vykresluje ruskou mentalitu což podpořeno několika pěknými záběry Moskvy vkládá do snímku netradiční atmosféru. ()

Reklama

Reklama