Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento zábavný duchaplný bollywoodský hit vypráví příběh Jaie a Meery, moderního indického páru,který žije v Londýně. Mají se rádi,ale dávají přednost kariéře před vztahema nakonec se rozejdou. Meera odjede do Indie, zatímco Jai zůstává v Anglii, kde potká Veera. Ten věří na lásku za každou cenu a přesvědčí Jaie, aby Meeru neočekávaně navštívil… (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Breakup party? To su mi napady :) Príbeh je síce pomerne jednoduchý a s jasným smerovaním, no ubieha plynulo a nenútene a hoci aj srdco občas zabolelo, pocit ostal na zaver prijemný (i keď trochu horkosladký... ) a Deepika je naozaj krásna... Pokojne by si aj 4 zaslúžilo. „Aby som na Teba zabudol, povedal som, že chcem odstup. Teraz mi ostáva len ten odstup. Je bolesťou, ktorá lásku len prehlbuje.“ (pekný text ) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Bolo to sympatické, Deepika a Saif úplne naporádku, hudba... jedna z tých, čo sa Ti zacvakne v hlave a spokojne si ju na youtuboch ideš 4 hodiny, ale vyššie sa nedá. Moc naivity... fakt, že MOC! + to prelínanie príbehov malo síce logiku, ale fatálne to pokazilo tempo jeho dávkovania. Celkovo neublížilo, ale... chápete... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Imtiaz Ali ma asi veľmi ťažko bude sklamávať. Jeho filmy sú strašne fajn a každý má v sebe niečo iné - špecifické. Jediné čo mi na nich vadí sú piesne , ktoré nedosahujú takého ultimate guilty pleasure statusu aký mávam z iných filmov, ale mimo sú to príbehy plné fajn postáv, osudovej lásky, milých momentov a pekných prostredí. Ali Khana mám rád a Padukone zbožňujem. Preto mi tento easy mix love story a dvojice poprepletaných príbehov strašne sadol. Na základe svojej dĺžky je to presne tak akurát zábavné a cheesy, aby mi to spríjemnilo večer a zároveň dalo znova chuť zájsť si do indickej na nejakú pochutinu. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdy pro romantickou (skoro)komedii, která se nedokázala vymanit z banálnosti, ani mne přesvědčit o tom, že ústřední postavy nejsou obyčejní hlupáci a je nějaký důvod jim fandit. V jejich jednání jsem viděl víc nedomýšlivost, naivitu a nezodpovědnost, než nějaký portrét "lásky dneška". Neposkrvněnou pochvalu si ovšem zaslouží produkční kvality - ach, kéž by takhle vypadaly i české filmy... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Saif Ali Khan se zamiluje a to hned nadvakrát a v obou případech osudově. Je to zajímavé srovnání, jak Indové prožívali lásku někdy v šedesátých letech (kdy s dívkou nebylo ani možné veřejně promluvit, aby nebyla zostuzená) a v současnosti, kdy je předmanželský sex běžnou záležitostí a bere se to na lehkou váhu. Postava, kterou hrál Saif v současnosti, byla občas na ránu. Evidentně ta holka ( taky pěkný trdlo) čekala a čekala a on ne a ne se vymáčknout. Setkání s postarším milovníkem, který odvypráví příběh své lásky z časů mládí, mu pomohlo vyznat se sám v sobě. Svým způsobem je tak film poctou starým tradicím, morálce a zvykům, protože ty z tohoto srovnání vycházejí jako čistší a hlubší (jestli tomu budeme věřit nebo ne, už je jen na nás). SHRNUTÍ: I opětovaná láska může přinést trable. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama