Reklama

Reklama

Pidtermyai huajai wawoon

  • Thajsko ปิดเทอมใหญ่ หัวใจว้าวุ่น (více)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh o mladých ľuďoch a ich úskaliach s láskou. O lásku Nany bojujú dvaja kamaráti Pu a Mai. Zamilovaný a utiahnutý romantik Jo sa zasa snaží získať srdce jedného z najobľúbenejších dievčat v škole „C“. Hern je až priveľmi zaťažený na pekné Japonky aj napriek tomu, že má už 3 roky vzťah s krásnou Nual. A Oh Lek žije len pre Dideeho, taiwanskú hereckú a spevácku hviezdu, ktorého strašne túži stretnúť osobne a neváha sa kvôli nemu začať učiť čínštinu... (artemis2)

(více)

Recenze (4)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Klasická thajská romantická komedie, která sice ničím až tak moc nepřekvapí, ale svoje kvality rozhodně má. Některé příběhy mě zaujaly více, některé o trochu méně. Možná by bylo lepší soustředit se detailněji třeba jen na dva příběhy. Musím ale uznat, že Thajci skvěle zvládají atmosféru a dýchá z toho vždy optimistická energie. Film i herci navíc působí naprosto přirozeně. 3, 5* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

První thajský film, který jsem viděla, a byla jsem příjemně překvapena. I když se u mě zatím jedná o jediný thajský film, troufla bych si říct, že Thajci umí točit dobré filmy. Jedná se o spojení čtyř příběhů o tom, jak si mladí lidé poradí s láskou... a vzniklo z toho zajímavé a snad více než milé dílo ("roztomilé" by už asi bylo přehnané, ale přesto...). Souhlasím také s Geminií, že Pidtermyai huajai wawoon má sympatické herecké obsazení, a už bych jen přidala, že celý film oplývá příjemnou atmosférou, která se trochu liší od jiných dálnovýchodních filmů. Ne každý film se mi dostane pod kůži, ale tomuhle se to povedlo. ~(4,5)~ ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, abych film ani jednou nestopla. Pohodlně jsem se usadila, užívala si film a nevnímala nic jiného. Film obsahuje jak vtipné momenty, tak romantiku a dohromady to zde tvoří velmi milé a optimistické dílo s rozkošnými postavami v podání sympatických hereček a herců. Dalo by se říci, že je to spíše romantická komedie pro mládež, ale jistě potěší všechny příznivce asijské romance/komedie. Určitě se jedná o velmi příjemný zážitek, který mi jistě zaručí dobrou náladu až do večera a jeden z nejlepších filmů, co jsem v poslední době viděla. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Thajský teenage romantický film, ve kterém sledujeme strastiplné osudy několika zamilovaných hrdinů. Samozřejmě se vše děje v tradičním thajském stylu, kde není nouze o přehrávání a afektované přeslazené chování - některé postavy mě okamžitě lezly na nervy. Naštěstí tu má každá postava v podstatě oddělený příběh a tak se tu najdou i některé pohodové situace. ()

Reklama

Reklama