Reklama

Reklama

Potomci

(neoficiální název)
  • Německo Descendants

Obsahy(1)

Descendants je 3D animovaný krátkometrážní film, který se točil tři roky a vypráví o květinách, které žijí stereotypní život. Jednoho dne však spatří koloucha a jedna květina s ním zatouží odejít. Ta druhá jí však poví, že je velmi nebezpečný, a že zabil její nejbližší. Jak tedy dopadne příběh mezi květinami a kolouchem? (Handle)

(více)

Recenze (30)

BugHer0 

všechny recenze uživatele

9/10 - Hodně působivé dílko. Animace je opravdu úchvatná a květina, kterou dabuje Whoopi Goldberg, vám bude vyloženě pít krev. Navíc podkresluje celý film podmanivá hudba a mně se líbil i poměrně originální příběh. Film jsem přeložil do češtiny a s českými titulky ho můžete vidět zde: www.videacesky.cz/kratke-filmy/potomci ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Skvělá animace, stylová hudba a podmanivý dabing, ale ten příběh je mi trnem v oku. Po hodně pomalém rozjezdu jsem čekal gradací a fantastický konec, ale nestalo se, místo toho jen nějaké splnění bláznivého snu. A pracovat na filmu, který má 15 minut, 3 roky 6 dní v týdnu a vymyslet "pouze" takto průměrný příběh, to mi nejde moc do hlavy. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

I přes vzhled jakýchsi nepovedených 3D omalovánek se ty kytky bavily dost zajímavě (raději se nechat sníst a stát se součástí něčeho krásnějšího, většího, než celý život trčet na okraji mýtiny). Co jsem moc nepochopil byla motivace té hnusné kytky a hlavně kolouška á la Tyranosaurus Rex. Pokud se vám bude líbit poněkud výstřední animace, přenesete se přes tu zmutovanou potvoru a pochopíte tu kytku, směle do toho... 70% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* tento kraťas padl do oka a zaujal mě hlavně svými kontroverzními reakcemi. Musel jsem tedy zkusit, jak bude působit na mě... a ... u mě dobrý. Neřeším proč kytky mluví a proč se tak chovají či vypadají nějak divně - to je přece zbytečné. Prostě jiný alternativní svět, kde jsou kytky mají lidské vlastnosti a jsou chytřejší než zířata. Ale hlavně je to o koloběhu života a vy si ho můžete prohlédnout tady [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Fionor 

všechny recenze uživatele

Na filmovou báseň to je příliš konkrétní, na film s příběhem je tu zase málo děje... Stylizace a animace odvedou pro dobro filmu vskutku velký díl práce, ale to samo o sobě nestačí - například motivaci jednání tmavé květiny mohu jen hádat - do jaké míry šlo o pomstu a nebo to byla služba světlé květině? Ale jinak se mi to líbilo - čas strávený výrobou byl dobře využit a kdejaký profesionální animovaný film by mohl závidět. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama