Reklama

Reklama

Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (více)
všechny plakáty
Trailer

Ugarit bylo starověké město, nyní zaplavené písky Sýrie. Podle legend se v něm nachází pohádkový poklad, zvaný Nebeská Hvězda, který místní lidé ukryli před Egypťany. Archeolog a dobrodruh Jack Hunter se vydává hledat jej. Není však zdaleka sám, kdo po pokladu touží, a tak ho čekají perné chvíle! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Quendi 

všechny recenze uživatele

Jak zabít dobrodružný film? Plácněte tam hloupu nánu, od které se bude moct hlavní hrdina nechat jakože urážet a kterou bude moct tu tam zachraňovat(za vydatného jekotu). A pokud máte možnost se této příšerně otravné postavy zbavit, což se pro druhý a třetí díl přímo nabízí, tak ji tam nechte. É voilá - zabitý film jak vyšitý:) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nechápu, nechápu, nechápu. Kdyby to Indyho vykrádalo jen ve stylu zápletky, prosím. Nebo kdyby to byla parodie či pokus o parodii (Flynn Carsen). Jenže ono ho to vykrádá naprosto ve všem a, co je nejhorší, ten film se přesto pořád tváří jako naprosto vážně míněná věc. Vždyť JH má na sobě i stejné hadry jako doktor Jones a pochopitelně si neodpustí ani klobouk či plyntašku křížem přes hruď zavěšenou... Čekal jsem jen na chvíli, kdy ten kašpar popadne bič a ozve se Williamsova fanfára hraná na elektronické varhany Toshiba.Jedna hvězda za fakt, že mě film bůhvíproč nedonutil v půlce zmáčknout tlačítko stop a disk rozšlapat na milion kousků. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zkoukl jsem všechny tři díly za sebou a můžu říct jen wow. Docela mě udivuje že někdo natočí něco takovéhleho, levnost a televiznost je tu cítit všude což by moc nevadilo ale to že režisér se ani moc nesnažil(něbo mě to tak přijde) je do nebevolající. Celý 4 hodiny jsem si připadal jak na houpačce chvíli jsem se bavil(Ale opravdu jen chvíli) a pak se šíleně nudil. Celou sérii hodnotím jako lehce podprůměrnou, ale už do toho nikdy nepůjdu. BTW Sergei je docela machr. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Len si tak pozerám zaujímavosti k Indymu, keď som si ho znova pozrel a ako súvisiace filmy mi hodí aj toto tu. Sergej!!! Priateľu, kde si bol, čo si robil. No nepovedal veľa, a ja si matne spomínam, že si nespomínam. Vieme, že ho navliekli do kópie Indyho šiat, že vedel všetko z histórie (uf), že hral nasilu a chcel dokázať že je dobrým hercom (uff). Dali mu ženskú poboku, režiséra vykradajúceho čo sa dá. Neviem, mne to nestačilo vtedy ani teraz a obavy sú na mieste, či niekedy vôbec. Viacmenej stupídnosť bez rešpektu k sebe a copyrightu. A koho? Veď to viete. 1981. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Prý jsou na světe jen dvě špatné věci - příliš teplé pivo a příliš těsné kalhoty. Není to pravda. Jsou tři. Toto je ta třetí věc. Někdo tady totálně vykradl Indianu Jonese, tváří se vážně a vůbec se za to nestydí. Něco jako kdyby ve vinném sklípku nalévali krabicové víno a tvářili se jako že vše je v naprostém pořádku. Dávám 1 hvězdu za to, že jsem se musel smát tomu, co si někdo dovolí. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama