Reklama

Reklama

Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (více)
všechny plakáty
Trailer

Ugarit bylo starověké město, nyní zaplavené písky Sýrie. Podle legend se v něm nachází pohádkový poklad, zvaný Nebeská Hvězda, který místní lidé ukryli před Egypťany. Archeolog a dobrodruh Jack Hunter se vydává hledat jej. Není však zdaleka sám, kdo po pokladu touží, a tak ho čekají perné chvíle! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

macetoma 

všechny recenze uživatele

Prý jsou na světe jen dvě špatné věci - příliš teplé pivo a příliš těsné kalhoty. Není to pravda. Jsou tři. Toto je ta třetí věc. Někdo tady totálně vykradl Indianu Jonese, tváří se vážně a vůbec se za to nestydí. Něco jako kdyby ve vinném sklípku nalévali krabicové víno a tvářili se jako že vše je v naprostém pořádku. Dávám 1 hvězdu za to, že jsem se musel smát tomu, co si někdo dovolí. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nechápu, nechápu, nechápu. Kdyby to Indyho vykrádalo jen ve stylu zápletky, prosím. Nebo kdyby to byla parodie či pokus o parodii (Flynn Carsen). Jenže ono ho to vykrádá naprosto ve všem a, co je nejhorší, ten film se přesto pořád tváří jako naprosto vážně míněná věc. Vždyť JH má na sobě i stejné hadry jako doktor Jones a pochopitelně si neodpustí ani klobouk či plyntašku křížem přes hruď zavěšenou... Čekal jsem jen na chvíli, kdy ten kašpar popadne bič a ozve se Williamsova fanfára hraná na elektronické varhany Toshiba.Jedna hvězda za fakt, že mě film bůhvíproč nedonutil v půlce zmáčknout tlačítko stop a disk rozšlapat na milion kousků. ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Je to takové kýčovité, hrdina, padouch, lži, náhodou objeví poklad, zloduch se objeví taky, postava, o které si myslíte, že je kladná, podvede. Možná s větším rozpočtem by se vytvořil lépe koukatelný film. Ano, mělo to i akci, ale je to jakoby odkoukané z jiných podobných filmů. Jack Hunter je něco mezi Indiana Jones a Flynnem Carsenem. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mankote, to tady na ČSFD všichni potřebují výbuchy a akci á la Indiana Jones? Na to, že je to televizní film, má slušný scénář, jemnou porci nadhledu i skvěle vybrané exteriéry, kde si kamera vyhrála, záporák je jedna báseň... Že se odkazuje tenhle film (a ty dva další) k Indiana Jonesovi? No a co? Indiana Jones taky vykrádá, co bylo dávno před ním, minimálně Alaina Quatermaina. ()

Jansuper 

všechny recenze uživatele

No Teda lidi já sem na vás tak nasranej. To je opět snad nejpodnhodnocenější film na csfd. S čím ste zase nespokojený. Tuto recenzi píšu pro všechny 3 díly. Jako dit je to fakt docela povedený dobrodružný akčnak ty scény sou fakt dobrý ty souboje ten děj ty automobilový honičky no nemám slov já tuhle sérii prostě miluji a nepište furt lidi což mě taky sere že to kopíruje indiana Jonese, mezi tímhle a indianem Jonesem je pár rozdílu a navíc to můžete říct i o více filmech a za 3 já sem rád že je více takových dobrodružnych filmu jako je tento a indiana Jonese nebo i flynn Carsen ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama