Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Východní Hamburk - Chiko dostane za úkol od svého bosse zpeněžit 10 kilo trávy. Do kšeftu přibere dva své kámoše a vše jde hladce až do chvíle, než se Tibet rozhodne udělat "malou domů". Spirála násilí a pomsty se pomálu začíná otáčet.. Dynamická gangsterka je režijním debutem rodilého Hamburčana Özgüra Yildirima, hlavní role Chika, bosse Browniho a Tibeta ztvárnili Denis Moschitto (KEBAB CONNECTION), Moritz Bleibtreu a Volkan Özcan. (5150)

(více)

Recenze (4)

ddf76 

všechny recenze uživatele

Nemecka gangsterka s prostredi tureckych pristehovalcu. Dej je dost syrovy, hlavne na konci dostane poradne obratky. Zadny happy film. Ve filmu vystupuje v roli bosse nemecka hrecka superstar Moritz Bleibtreu. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Další snímek z prostředí imigrantské čtvrti v Hamburku. Po komedii KEBAB CONNECTION je tady její zlý bratříček CHIKO. Ten svým příběhem a násilností připomene leckteré asijské nátěry.. // Der Film 3 (2008) ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Na debut slušné. Není to sofistikovaná filmařina, ale podle očekávání syrový malý film sázící na autentičnost, dějově samozřejmě nic nového, ale herci dobře zvládají vypjaté a fyzické situace. Koukatelná německá gangsterka. Nějakou studii charakterů nebo vyšší ambice nečekejte ()

Galerie (12)

Související novinky

Třetí ročník festivalu DER FILM

Třetí ročník festivalu DER FILM

26.09.2008

Festival německy mluvených filmů, jehož třetí ročník se koná od 1. do 9. října v pražských kinech Světozor a Aero, vám nabídne dvě desítky hraných i dokumentárních snímků, představujících špičku… (více)

Reklama

Reklama