Reklama

Reklama

Recenze (5)

erazmus 

všechny recenze uživatele

Nečekejte extra hluboký příběh. Ten tu opravdu není. Vše má jen jeden cíl a smysl. Ukázat co nejvíce ňader všech možných velikostí, kalhotek a náznaků sexu. Naštěstí to není tak hrozné, jak to zní. Vše má docela rychlý spád, hudba je sice pořád stejná, jako kdyby z výtahu, ale neruší a občas i doplní zobrazovaný děj. Někdy se objeví i nějaký ten vtip, kterému se člověk pousměje. ()

Katakimiku odpad!

všechny recenze uživatele

Tady si dal někdo, už před více než dvaceti lety, evidentně výzvu a to sice vytvořit to nejvíc ecchi anime, aby ukázalo co nejvíc velikostí poprsí a navzdory všemu ho nenechat spadnout do kategorie hentai. No pokud vím, Eiken s jeho ecchi scénkami minimálně jednou za 10 vteřin nebyl do dnešního dne poražen a králem ecchi harémovek asi ještě nějakou dobu zůstane. 1/10 ()

Reklama

bax 

všechny recenze uživatele

Táto ecchi mini séria je plná extrémne veľkého poprsia a na tom sú založené aj všetky vtipy. Človeka to zo začiatku baví a príjemne sa pri tom odreaguje, ale postupom času sa omieľajú furt tie isté kúsky znova a znova a ako sa vraví opakovaný vtip už nie je vtip. To zrazilo túto sériu až na 2,5 hviezdičky do vôd priemeru. Každopádne človek sa pri tom všetkom objemnom poprsí dobre odreaguje a zabavi, takže až tak zlé to zas nebolo, ale medzi hlavný program na večer by som to nezaradil. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama