Reklama

Reklama

Deadfall

Obsahy(1)

Na chatu Stanleyho rodičů se vydají čtyři přátelé, aby tam oslavili narozeniny jednoho z nich. Po příjezdu se každý věnuje různým aktivitám, přičemž Rudy při prohlídce sklepa objeví tajemnou truhlu, kterou následně ukáže zbytku osazenstva. Stanley skupině vypráví o otci (profesor antropologie) a jeho různých sbírkách podivností. Otevřením truhly uniká na svět zlo a jeden po druhém se mění na démony prahnoucí po krvi. Už jste tento příběh někde slyšeli? Věřte dámy a pánové, že nejlepší vykrádačka Raimiho Evil Dead právě začíná. (folklorman)

(více)

Recenze (2)

folklorman 

všechny recenze uživatele

Možná až nespravedlivě neznámý film. V amatérské či nízkorozpočtově nezávislé scéně vznikly tisíce napodobenin, vykrádaček a předělávek slavných kultovních hororů, mezi nimiž nesmí chybět ani Raimiho Evil Dead. Viděl jsem už spoustu pokusů napodobit původní Evil Dead ať už z komerčního, propagačního nebo čistě fandovského důvodu, ale s určitostí můžu říct, že právě Deadfall svým celkovým pojetím asi nejvíce připomíná zmíněný kult. Hlavní klad bude určitě kamera, jenž v symetrické a vodorovné poloze prostě nevydrží. Vytrvale prolétává chatou + tvoří určité náznaky atmosféry. Menší mínus bych udělil sekci masek a efektů, protože vše je tak nějak v průměrné kvalitě a nedostatečně malého množství. Oproti ED nalezneme samozřejmě pár odlišností v příběhu……třebaže zlo tady tlí v truhle místo v knize. Každopádně stručný děj jsem napsal do obsahu filmu a určitě doporučuji zhlédnout jako takovou TOP FAN MOVIE ALA EVIL DEAD (75%) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne primitívny pokus o rozčerenie ustálenej E.D.hladiny Ani zremakeupumpovaná 013ka ma nerozšrubovala, takže tento plagiát už hraničí s nehodnotením. Trapácka kamufláž, v ktorej si ovca obliekla vlčí kužuch a strápnila samu seba ako aj divácky neOčakávaný apetít. Smútok pridáva aj pseudo seriózny zámer a takto po druhom zhliadnutí s mútnym svedomím ponechám svoje pôvodné hodnotenie, no tento skeč už nikdy vidieť nexcem. Strpnutá 2ka a palec nadol ! ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii. (folklorman)
  • Rozpočet filmu činil pouhých 13 000 amerických dolarů. (folklorman)

Reklama

Reklama