Reklama

Reklama

Strait Jacket

  • Japonsko Sutoreito jaketto: The cast - Ningen no kubiki
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ve světe, kde magie a technologie existují vedle sebe, je povolené využívat tyto prostředky v lékařství, válce a dalších odvětvích. Pravidlem je však nepoužívat magii až příliš, jelikož způsobuje mutace, které mění uživatele v nekontrolovatelná monstra. Od toho tu jsou taktičtí kouzelníci, kteří mají za úkol tato monstra zbavit trápení. (Jigvell)

(více)

Recenze (2)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Na konci 19.století do světa vtrhla magie a nutno říct, že z diváckého hlediska se jí to moc nepovedlo. Sem tam se z nějakého človíčka stane démon, ale máme tu Bojové Mágy, kteří tyto démony kosí. Magické útoky a půlené anonymní postavy jsou slabou náhražkou za propracované charaktery a rozvětvenou epiku. *, a i ta velmi těsně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k docela nízkému zdejšímu hodnocení, jsem neočekával nějak záživné anime. Viděl jsem ho v celku, nikoliv rozděleného do tří dílů, ale to je jenom detail. Každopádně i ten anglický dabing mi doslova rval uši – hlavně ten písklavý hlásek brýlaté hrdinky – tak jsem si raději zapnul titulky, jinak bych z toho asi nic neměl. Město Tristan bylo docela pěkně udělané a souboje mezi démonickými monstry a Tactical Sorcerists – něco mezi Krotiteli duchů a Strážci vesmíru (myslím efektově). Nějak zvlášť okouzlující zápletka však měla celkem slušnou atmosféru, nechybí spousta destrukcí a akčních pasáží – takže za mě takový ušmudlaný průměr – slabých 50% ()

Reklama

Reklama