Reklama

Reklama

Kapsa

  • Velká Británie Pocket
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
Velká Británie, 1998, 10 min

Recenze (4)

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Krátký film o klukovi, který má tak rád kapsy. Před několika lety to jednou dávali na HBO a od té doby jsem nikdy neměl možnost to vidět. V deseti minutách zažijeme všechno od smíchu, přes pláč až po utrpení. Ale všechno je to s nadsázkou a se skvělým britským humorem, že se budete smát i po filmu a vzpomínat na hlášky, které se ve filmečku objevily. Režisér doposud točí jen krátké filmy, ale je na nich znát jeho rukopis. A jeho hlavní hrdiny si oblíbíte i přesto, jaký jsou to looseři. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, kapsa, ...........................no a o tom to-tak něják ve zkratce- je :-) ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

(Put)pocket nutter's revenge. James Pilkington je magor, ale je ho škoda na reklamy (Plazafilms). BTW : Pocket je stokrát lepší než Sweet. ()

Reklama

Reklama