Reklama

Reklama

Sweet

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 2001, 10 min

Obsahy(1)

Pete Sweet (Noel Fielding) je (ne)normální looser, který se svým kamarádem Stitchem (Julian Barratt) prodává v krámku s deskami a každý večer se zleje v nějakém klubu - dokud mu kamarád nepředstaví svou imaginární sestru a on se do ní šíleně zamiluje. Jenomže tím všechny starosti nekončí... (Morien)

Recenze (9)

Morien 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas nejenže potvrzuje, že herci (zvlášť britští) jsou blázni, ale také že diváci (zvláště ti divní = já) jsou jim ochotni to odpustit. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Lehce, no to kecám, brutálně ujetá záležitost, která jede na podobné vlně jako JAM či Big Train. Jednoduchý vtip je tu sice vláčen po dobu 10 min, ale díky Noelu Fieldingovi jsem se té volovině smál celou dobu, pointa byla předpokládaná, leč dokonalá ! ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Vtipné minidílko - malinko úchylné, ale geniální. Rozhodně pobavilo a myslím, že pobaví všechny milovníky Mighty Boosh :) Pět hvězdiček už jenom za scénu se slonem.. a nemyslím to napodobení jeho zvuku :D ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem prvotinu téhle nejlepší komické dvojice viděl na YouTube a jelikož tuhle dvojici znám (asi jako každý, kdo tady hodnotil) z Mighty Boosh, tak jsem jejich prvotinu prostě vidět musel. Pravda, bůhvíjaký dojem to na mě neudělalo, ale něco zde vtipné bylo a jako prvotina je to fajn. Silné 3* ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Pocket je lepší. Nápad a začátek skvělej, potom už jenom pád. Zasmál jsem se jen dvakrát: 1- Stitch: Dont touch me. 2- Pete: I was STITCHed up! ()

Eruwen 

všechny recenze uživatele

Bez Mighty Boosh bych se k tomuhle dílku nedostala, nicméně pánové příjemně překvapili. Vtipné, praštěné, lehce úchylné a díky tomu všemu jednoduše skvělé :) (ano, scéna se slonem je geniální) ()

Reklama

Reklama