Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mitch Camponella je nadějný automobilový závodník, který má dnes šanci zapůsobit, a dostat se tak do užšího výběru pro další závody. Bohužel svou snahu přežene a vybourá se. Druhý den se svěří kamarádovi Goochovi, že by potřeboval vydělat nějaké peníze, aby pomohl otci, který ho finančně podporuje. Gooch pracuje pro jistého Franka Chaseho, u nějž si vydělá tisíc dolarů týdně. Chase se zabývá exportem a importem luxusního zboží. Gooch vezme druhý den Mitche do práce, kde se mladík předvede v nejlepším světle. Ihned totiž seřídí motor Chaseova auta, což jeho mechanik nedokázal. Přicházejí agenti FBI v čele s agentkou Matthewsovou, která se na Chasea stále snaží něco najít. Jeden její tajný agent byl včera v noci zvražděn. Mitch dostane práci v dílně, kde bude pracovat s Eddiem Vlasekem. Mitchův otec z toho není nadšený, ale mladík je rozhodnutý. Aby Chase odlákal pozornost FBI od svých obchodů, nechá u policejní služebny vybuchnout prázdné auto. Eddie Vlasek je ve skutečnosti nastrčený agent FBI, který má za úkol zkopírovat Chaseův harddisk. Pomocník Carl ho ale chytí a zavolá šéfovi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Mr.Lordi 

všechny recenze uživatele

Noční COOL vypínačka. Hlavní hrdinka - čůza. Trošku mi to celé připomínalo jako pokus o nepovedené převedení PC hry mafia do filmové podoby, se situováním do současnosti, říznuté street race závody. když nad filmem moc nepřemýšlíte, dá se to skousnout na jedno shlédnutí. Podruhé? Snad jen pasáže s auty... ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) Rychle a zběsile 13 aneb V cíli čeká smrt.. Ale diváka !! Sledovat tuhle neuvěřitelnou stupiditu není jistě až takové utrpení, jak by se mohlo zdát, protože ačkoliv se jedná po všech stránkách o velmi diletantsky slátanou záležitost, kde nic nefunguje, jak by mělo a většina scén svojí hloupostí a ukázkou toho, jak špatně lze vykrádat i ( nejen ) akční béčka, vzbuzuje úsměv a odporuje zdravému rozumu, celé to rozhodně nenudí a překvapivě drží pohromadě !! Jedině nápad s prodejem červené rtuti stojí za pozornost už svojí šokující překvapivostí !! ( Červená rtuť by mohla v rukou teroristů znamenat nepředstavitelnou hrozbu, ačkoliv dodnes není jisté, zda vůbec kdy existovala !! Údajně ji v 50. letech minulého století vytvořili sověti, ale pravděpodobně se jednalo jen o mediální mýtus.. ) Jinak se máte opravdu na co těšit !! Je libo výslech "pseudoinfiltráta" s náplastí přes ústa ?? Je libo tradiční neodmyslitelnou soulož přes prádlo ?? Je libo nabubřelou umanutou hnusnou kravku jako agentku FBI ?? Je libo idiota, který neslyší na otcovy rady, že se sexy šéfovou dcerou, která je jen tak mimochodem rozmazlená psychopatka s ksichtem Vicky Beckham, se nespí ?? Je libo ty nejtrapnější automobilové honičky, jaké si jen dovedete představit ?? Je libo film napumpovaný dějovými lapsy a smysl nedávajícími výblitky scénáristického bezmozka ?? Pak si pusťte Finish Line, protože si jistě budete rochnit blahem.. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

„Bež za Jess dokiaľ ti stojí...!“ Nechcem sa opakovať a pridávať superlatívy na tento pomerne rýchly a akciou, či napätím drsný úderný film, ale dva poznatky. Synak má biele tričko nie ku krku, ale s tým „V“ strihom. Biele lebo mechanik, biele lebo pretekár, a navyše otec mu na začiatku hladí bradavku, akože má dar, zmysel cit v srdci, no má aj v hlave. Druhý: nenájdete film s lepšie umiestnenou „štenicou“. (videné 13.05.2015, PrimaCool archív) ()

chaosteory odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad dávám odpady, ale tady to jinak nejde. Sice jsem našel odvahu si to pustit, ale dokoukat se to vážně nedá. Je tu blbý úplně všechno, dialogy ze základky, scénář z koše. Ale nejhorší jsou stupidity, které se v něm vyskytují. Zastřelení člověka a pak jeho přemístění o metr výš, obrovská rezidence a v ní jedna ochranka nebo prohlídka nákladu, která se koná otevřením jedné krabice. Nejvíc se vyznamenal kameraman, párkrát je postaven v odrazu, takže si ho můžete prohlédnout a jeho naklápění kamery sem tam, mi navozovalo mořskou nemoc. Jestli se nechystáte umřít, vyhněte se tomuto veledílu obloukem. P.S. Ani hlavní hrdinka s lookem Victorie Beckham to nezachrání. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama