Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Noah Render pracuje pro pojišťovnu jako odhadce škod a jeho žena Hera jako cenzorka. V jedné domácnosti s nimi žije Heřina sestra Seta, mluvící pouze arménsky, a její syn. Právě na tuto rodinu se zaměří melancholický režisér Bubba a jeho bohatá přítelkyně, perverzní herečka Mimi. (LFŠ 2006) (oficiální text distributora)

Recenze (13)

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Noah Render má takové zaměstnání, které nikdy není, ale také je pořád. Je to zaměstnání, které ho postupně polyká, které je mu zdrojem charitativního uspokojení, stejně jako sexuální rozkoše - i při tom všem pracuje, a samozřejmě zadělává na další uspokojení a další rozkoše. Film i mně připomíná silnou lynchovskou orientaci. Následující Bubbova úvaha to může doložit: "Nebudeš často myslet na spoustu míst, které jsi spatřil, jen tebou projdou. Ale pak, z ničeho nic, uvidíš dům a začneš být zvědav, co se děje za jeho zdmi. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Žádna lynchovina se nekoná. Někteří postmoderní pomatenci si přijdou na své, ale já zůstávám daleko za očekáváním. ()

Reklama

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Docela lynchovina, ale s tím rozdílem, že u AE má všechno poměrně zjevný metaforický význam, zde počínaje nepokrytou starozákonní paralelou a konče typickou figurou (porno)režiséra - voyera a vampýra zároveň. Čili přestože je film co do původu velmi racionální a co do závěru velmi seriózní, tak dobře jsem se s Atomem - není to ten typ - ještě nebavil. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama