Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam je zdravotná sestra, Kunal fotograf. Obaja hľadajú bývanie a inzerát ich dovedie v ten istý čas do toho istého bytu. Avšak sú odmietnutí a tak začnú hrať gayov, len aby ten byt dostali. Avšak nečakali, že s nimi bude bývať krásna neter prenajímateľky Neha. Obaja sa do nej po uši zamilujú a tak začína dlhá cesta, aby si získali jej srdce, hlavne keď sa na scéne objaví nový sok, Nehin nový šéf. (Robbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Smíšené pocity, a beru to jako parodii. Bráno západními měřítky snad propadák. Viděl jsem jen několik boolywodských filmů, takže možnost srovnání spíše chybí, ale Přátele je nutno přijmout nebo odmítnout tak, jak jsou, tedy se všemi těmi hyperpřestylizovanými výrazy, indickými písničkami, bůhví proč v polovině vět zaměněným jazykem (hindština do angličtiny a naopak), stupidní zápletkou a ještě hloupější rádoby romantickou strunkou. Když si v tom ale najdete parodické přehrávání, skvěle zvládnuté scény, kterými si Sam i Kunal dělají legraci z homosexuálů (berou si je na paškál naprosto bez servítek), a představíte, jak se u některých částí tvůrci museli vyblbnout, není to zase tak zlé. Stopáž bolí, ale nebýt písniček, na tu hodinu a půl bychom se skoro dostali. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Bollywoodská komedie (kde dva svalnatí indičtí hezouni předstírají, že jsou gayové, aby získali vyhlédnutý podnájem a později úřední povolení k pobytu), na které je nejzábavnější její absolutně předimenzovaná "vystajlovanost". Ženy jsou krásné, vlnivé a zářivě usměvavé, chlapi jsou krásní, usměvaví a svalnatí, a všichni společně se v dokonale nablýskaných kulisách pohybují výhradně modelingově fotogenicky. Dvě scény opravdu pobavily, jinak je humor značně zředěn délkou filmu, ve kterém se toho zase tolik nestane a zkušený filmař by se jistě v klidu vešel do klasických 90 minut. I se všemi nezbytnými písničkami. ()

Reklama

Disk 

všechny recenze uživatele

Nelekejte se na první pohled smrtící stopáže, tahle bollywoodská komedie naštěstí nedá moc znát, že po skončení filmu uplynuly dvě a půl hodiny. Film má skvěle napsané postavy, plno zábavných momentů, sexy herce a herečky a svou estetikou a střihem spíše připomíná dlouhý videoklip. Bavil jsem se hodně, v některých momentech jsem se přímo chechtal. Na plné hodnocení to není, protože na konci přijde "drámo" s morálním poučením, ale naštěstí to nepřebije celý film. A ten jeden vášnivý polibek, který se tam objeví - to je vskutku nezapomenutelný moment. 8/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V indickém podání je ten romanticko-komediální ultrakýč o dvou indických koloušcích, co v USA předstírají, že jsou gayové, aby se mohli nastěhovat do luxusního bytu k luxusní indické buchtě, alespoň zábavný. Oni si totiž ten kýč vyloženě užívají. Prostě klasika, koloušci, kočičky, tanečky, zpěvy, pomalé záběry na "dokonalá" těla a rozkošně trhlá tetička. Jo, Indové mě berou (teda jako filmaři, víte jak to myslím...). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Totálně ROFL záležitost. Nejvtipnější komedie široko daleko, která mě skutečně doslova vyhodila z gauče :) Plná energie a kupodivu i s příběhem, který není zas až tolik přitažený za vlasy. Božská Priyanka nádherně zapadá mezi namakané duo Johna a Abhisheka. Ze začátku to vypadalo, že půjde jen o prezentaci dokonalých těl, ale naštěstí byla těla použita mnohem chytřeji. Máte splín? Dostana ho z vás dostane. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Postava Sushmity Mukherjee, paní Melwani, se krátce objevuje ve slavném kostýmu ze Slaměného vdovce (1955). (NinadeL)

Reklama

Reklama