Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Indická rodinná komedie, určená divákům všech věkových kategorií i národností, vypráví o dvou rodinách v Bombaji, které se spolu neustále svářejí. Jedenáctiletý Xerxes, jemuž se přezdívá Malý Zizou, je posedlý fotbalem a jeho nejvroucnějším přáním je, aby jeho sportovní idol Zidane navštívil Bombaj. Vedle Zidaneho Xerxes zbožňuje maminku dívky, do níž se zamiloval jeho starší bratr Art. Maminka s dcerou ovšem patří do znepřátelené rodiny, v jejímž čele stojí svobodomyslný vydavatel novin Boman Pressvala. Oproti tomu otec Xerxe a Arta, Cyrus II Khodaiji, je samozvaný a fanatický ochránce víry. Není tedy divu, že napětí mezi oběma rodinami narůstá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel nemám jinou možnost než tento film označit za jeden z nejnudnějších filmových zážitků mého života. Za celou dobu jsem nepochopil, o co by se tam mělo jednat, respektive nechápal jsem propojení mezi jednotlivými postavami a než jsem se stihl v ději alespoň trochu zorientovat, tak se příběh zase přesunul někam jinam. Zkrátka tenhle film jsem vysloveně protrpěl, chtěl jsem ho několikrát přepnout, ale nakonec jsem si pokaždé řekl, že když už jsem ho rozkoukal, tak mu dám šanci, ale bohužel ona to byla od začátku do konce pořád stejná nuda. Těžko říci, jestli mi nesedlo prostředí, kde se film odehrává, přece jen s filmy z Indie mám jen pramalé zkušenosti, nebo možná mě zmátlo, že v TV programu bylo napsáno, že se jedná o rodinnou komedii, a tento žánr si představuji rozhodně jinak, než jak byl podán v tomto filmu. Mé celkové pocity po zhlédnutí jsou zmatek, nepochopení a lítost, že jsem tomuto filmu 100 minut svého času, které se daly využít mnohem lépe. Možná je chyba ve mně, ale já si prostě cestu k tomuto příběhu nenašel a v tomto případě neuděluji odpad jen z toho důvodu, že jsem viděl ještě o stupínek horší filmy a bylo by nespravedlivé tenhle film, který se alespoň o nějaký děj snažil, házet do jednoho pytle s filmy, které ani žádný děj neměly a byly jen nesmyslným slepencem náhodně poskládaných scén. Uděluji tedy jednu hvězdu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Takže dámy a pánové, jediné co Vám můžu 100 procentně říct o této Indické komedii je to, že postavička říkající si malý Zizou vzala své jméno u legendárního francouzského fotbalisty Zinedine Zidaneho. A to je tak všechno, jinak jsem z této chaotické komedie zmatený jak pětikoruna v bance. Spousta postav, spousta příběhů, spousta dějů a žádné srozumitelné propojení – je mi líto, ale strašně těžko se mi dostávalo do příběhu a když už se mi to s vypětím všech sil povedlo, režisér skočil jinam a já mohl začít znova. ()

Reklama

Reklama