Reklama

Reklama

Killer Bean 2: The Party

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Akční / Komedie
USA, 2000, 7 min

Režie:

Jeff Lew

Obsahy(1)

Hlasitá hudba na fazolové party vyruší jednu fazoli, která se chce "jen vyspat". Telefonát nic nevyřeší, a tak je třeba zjednat pořádek osobně! (rawboy)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem rušení nočního klidu řešil v klidu, míru, vyrovnaně a nikdy jsem přitom nepoužil násilí. Pokud se tedy nepočítá zlověstné koulení očima a mávání sekerou. Jenže tahle ospalá fazole je mnohem ostřejší. Má totiž v sobě sílu akčního hrdiny a pod postelí má připravenou výzbroj pro případné rušení nočního klidu. Kolik nevinných fazolí bude muset zemřít, než si uvědomíme, že bychom k sobě měli být tolerantní? ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zábavnější, než na stejném námětu začínající celovečerák. Beanovi prostě jednoznačně víc než dlouhá stopáž sluší kraťasy. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Fazolový Matrix - příběh vyvolené fazole, která se chce jenom vyspat. Docela vtipné, jen ta grafika je krapet slabší. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

"Who are you?"..."Just a bean trying to get some sleep" Prestrelky sú vcelku zábavné, aj keď už sa zdá, že všetko čo tu je, človek videl dávno predtým...pravda je, že ešte nikdy s fazuľami. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Neskutočný štýlový akčný nápek fazuli, ktorá chcela spať..ale rozhodla sa pomstiť..."Just a bean, who wants to sleep"...parodenie všektkých možných klišé dopadlo na výbornú... ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Aneb, jak násilí nic nevyřeší :-) V roce 2000 to byla asi jedna z prvních parodií na Matrix, ale dnes pro ti konkurenci moc neobstojí. Pro pár dobrých nápadů se vyplatí těch několik minut zabít. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Asi som si to mal pozriet skôr ako celovečerák, ale aj tak to za veľa nestojí. Samozrejme, grafika je vzhľadom na rok poslabšia, ale zbytok je (až na akciu) je trápnota. 45% ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Dosti umělá 3D animace, ale "příběh" (reminiscence na akční vyvražďovačky s pistolemi na snad milion nábojů) pobavil. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

V roce 2000 to byla úžasná pecka, která bohužel dneska už tolik nevyzní. Já si však pořád budu stát za tím že je to parádní snímek. ()

Reklama

Reklama