Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si tento film s tým, že ako 6 ročný som ho videl prvý raz a dosť som ho žral. V konkurencií s dnešnými filmami by nemal šancu, ale na dobu kedy bol natáčaný to bolo absolútne univerzum vo svojej kategórií. To, že trieska vypadá jak plyšák, ktorý bol poslaný na sociálny prídel do rómskej dediny a následne ho hodili do filmu, ale aj to že hlavný záporák má na hlave vedro, ktoré asi ukradol so Samarinej studne, to nevadí pretože na tú dobu to bola superakčná pecka a ja som ju miloval. 70% ()

Jemes 

všechny recenze uživatele

pro mě to byla v té době bomba a musím říct, že i dnes je to lepší film, jak nový Želvy Ninja. člověk se víc s totožnil s filmem, protože i když měli kostýmy, tak furt to bylo hrané a nic na počítači dělané... mělo to srdce a fantazii a hlavně vtip. Pokud někdo tomuhle dá méně, jak tři hvězdy je pro mě naprostý neznalec filmů a jejich smyslu. ()

Reklama

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Jeden nemůže být pokrytec, aby zatratil fenomén, na kterém nějaký ten pátek (či spíše víkendová rána) vyrůstal. Upřímně by mě zajímalo, kdo si kde a s kým šlehnul, že přišel s námětem želvích teenagerů, ale což, každý byl jednou teenagerem. Na druhou stranu hrané verzi nějak chybí to kouzlo animáku, April tu není taková kočka a Trhač vypadá jako chlap v hodně divném kostýmu zlouna(čemu tak opravdu vždy bylo, ovšem to nebylo TAK vidět)... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Miestami dosť nezáživné. Na to, že to boli ninja korytnačky to malo málo akcie a musím priznať, že seriál sa mi páčil viac a bol omnoho lepší. Toto malo dobovú hudbu, ktorá sa sem veľmi nehodila, film bol veľmi tmavý, niektoré situácie boli trápne a dialógy ako tento: Trhač: "Kde si bol?" Chlapec: "Hocikde." Trhač: "Ty mi klameš." mi prišli amatérske. Vo svojej dobe to bolo možno fajn, ale dnes určite nie, tento film nie je nadčasový a je slabý. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrnej akční filmek se slavnou želví partou a gaunerem Trhačem. Steve Barron bohužel celej film pojal nějak až moc dramaticky a ve výsledku mu to moc neprospělo. Všichni přece víme, že Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafael jsou akorát veselá parta pizzožroutských želv, co se umí rvát a dělaj si ze sebe prdel a navíc bojujou proti zlotřilému Trhačovi. Nač z toho dělat ukrutný drama.. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Všichni herečtí představitelé želv Ninja si ve filmu zahráli dvojroli. Michale Sisti, představitel Michaelangela, se ve filmu objeví také jako roznašeč pizzy. John Pais, představitel Raphaela, namluvil jednoho pasažéra taxíku. Self Tilden si mimo Donatella zahrál spojku Foot klanu. David Forman, představitel Leonarda, si zahrál také vůdce gangu. (Džejkop)
  • Ve filmu se vyskytují celkem tři novinářky, které se jmenují stejně jako tři měsíce v roce. Jsou to April (duben), May (Květen) a June (červen). (Džejkop)
  • Film celých 9 let držel snímek první příčku nejvýdělečnějších nezávislých filmů. Z vrcholu ho sesadil až horor Záhada Blair Witch (1999). (ledzepfan)

Reklama

Reklama