Reklama

Reklama

Kismat Konnection

  • Indie किस्मत कोन्नेक्टिओं (více)

Obsahy(1)

Na univerzitě všichni předvídali Rajovi Malhotrovi (Shahid Kapoor) zářnou budoucnost, byl nejlepším studentem architektury několik roků za sebou. Jenomže ani pět let po skončení školy se Raj nemůže uchytit a sehnat zakázku. Smůla se mu stále lepí na paty. V zoufalství navštíví věštkyni Haseenu Bano Jaan (Juhi Chawla), která mu poradí, že musí získat speciální talisman, který ho smůly zbaví. Raj tedy hledá předmět, který by mu nosil štěstí. K jeho překvapení ale není jeho speciálním talismanem nějaký kámen nebo prsten, nýbrž dívka Priya (Vidya Balan). Jen v její přítomnosti se všechny potíže vždy vyřeší. Priya má ale své zásady a ty se moc neshodují s Rajovými ambicemi. (rikitiki)

(více)

Recenze (5)

Remini 

všechny recenze uživatele

Raj je večný smoliar. Všetci mu predpovedali úžasnú kariéru architekta, ale šťastena sa stále pozerá opačným smerom, než je on. A potom mu jedna veštkyňa poradí, aby sa pridŕžal svojho talizmanu, keď ho nájde. Postupom času si uvedomí, že keď mu je nablízku Priya, všetko mu vychádza. Rozhodne sa využiť jej dobrý vplyv, aby získal vysnívaný projekt. Shahidovi vyčítali, že sa hral na Shahrukha. Asi nemohli chlapcovi odpustiť, že je taký roztomilý :) Vidya sa k nemu veľmi nehodila. Bolo to celkom zábavné, chcelo by to ale viacej prepracovať dej. 50% ()

Reklama

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Příjemná, až lehce pohádková podívaná o hře osudu, aneb jak je důležité mít při těch správných chvílích, ve kterých se rozhoduje o změnách a směřování našich životů, štěstí na své straně hřiště. Naprosto ideální pro dny, kdy chce člověk totálně vypnout a jen se dívat. Nic neřešit a celé si to jednoduše pěkně užít. Je naprosto jasné, že v tomto případě nejde o žádné intelektuální sdělení se silným apelem vůči světu a lidem v něm žijících. Jedná se o romantickou komedii, která má úplně jiné zaměření a cíl. Poté mě již zajímá jen příběh, postavy a myšlenka. Příběh byl pohodový a uvolněný, samozřejmě naplno nevyužil ony „střety se štěstím“, což je dle mého škoda, ale nevadí. Naoplátku mi poskytl dostatek emocí a pozitivní vyznění, čehož si cením daleko více. Postavy též bez větších problémů. Jelikož mám S. Kapura a V. Balan mezi svými oblíbenci, tak se mi toto spojení opravdu zamlouvalo. Takové nezvyklé, ale u mě fungovalo na jedničku. Navíc Priya ztvárněná V. Balan mi byla moc sympatická. Co ale celek malinko narušovalo byla postava věštkyně, kterou hrála J. Chawla. Já bych se bez ní milerád obešel a příběh upravil, aby tam být vůbec nemusela nebo rozhodně v jiném vyznění. Ty scénky mi přišly v mnohém zbytečné, jako vskuvky s J. Leverem. Někdy se dají snést, ale někdy je to už těžko stravitelné. Též myšlenku a vývoj postav jsem zaznamenal, takže... Písně moc hezké, což je další kladné plus. Hodnotím slabší čtyřhvězdou. Snímek měl určitě mnoho slepých uliček, slabší propracovanost a místy i rozpačitost, ale já oceňuji přítomnost srdcehřejivých momentů. Těch si vážím daleko více, než strojově přesné, ale uvnitř prázdné práce. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Takéto filmy mám rada, pekný, romantický, veselý. Zaujímavá myšlienka, že talizmanom pre šťastie nemusí byť ôen vec, ale aj človek, ktorého stretneme a ktorý nám zmení život. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední cituplné půlhodiny, byla bych trochu shovívavější. Chtěl bohatství i lásku. A nešlo to. Tak se rozhodl pro lásku. A co získal? Kdyby si někdo myslel, že spoileruju, tak zas tolik ne. Člověk tuší, co se stane každou nadcházející minutu filmu. Ale tak do poloviny se mi na hrdiny dívalo celkem příjemně. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama