Reklama

Reklama

Pheuan... Guu Rak Meung Waa

  • USA Bangkok Love Story

Obsahy(1)

Další obětí mladého nájemného zabijáka Mehka (Rattanaballang Tohssawat) má být policejní informátor Itt (Chaiwat Tongsang). Už zpočátku je jasné, že Itt nebude jen další bezejmennou obětí. Itta zajme a předvede před své zaměstnavatele, ale tam už odmítá zmáčknout spoušť. Při přestřelce mu Itt vytrhne zbraň a prostřílí sobě i zraněnému Mehkovi cestu ven. Mezi Mehkem a Ittem vznikne silné pouto. Touží po lásce, ale žijí ve světě plném násilí, předsudků a smrti. (marss)

(více)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

V ukázce jsem si myslel, že budu vytahovat vysoké ohodnocení, ale film mě zklamal. Tak strašně průhledné, tak strašně naivní, tak strašně bolestínské, až mi začala ta veškerá nelogičnost a vyumělkovanost lézt krkem, podporovaná stále dokola jako kolovrátkem tou thajskou hudbou roztoužených klavírů a tklivých orchestrů, a to i v době, kdy se konaly "vraždy". Jediný hodně světlý moment, který mě udržel až do konce, byl nádherný Chaiwat Thongsaeng ... 5646 ()

marmeli 

všechny recenze uživatele

Sama od sebe bych se k tomuto filmu pravděpodobně nikdy nedostala, nebýt doporučení... a podle mě by to byla opravdu škoda, kdyby se tomu tak stalo. Je to mlčenlivý film, ale skvělý soundtrack pomáhá dotvářet atmosféru... Někomu se může zdát asi vážně kýčovitý, to uznávám, ale mi se zdál vhodný - sedne k této kultuře a i celému filmu. Byť nejsou herecké výkony v některých částech excelentní, tak to s klidným svědomím přehlédnu a pokud nemáte nic proti vztahům muž-muž, mohu jedině doporučit. ()

Reklama

Plasticine odpad!

všechny recenze uživatele

debilní scénář, pokud byl myšlen jako parodie, bych překousla, ale neschopné herce a tak otřesnej kýčovitej soundtrack už vážně ne. začátek měl slušný rozjezd, pak se to bohužel zhoršovalo, zhoršovalo, zhoršovalo. jestli hledáte zvrácené potěšení v přehnaných melodramatech, bude se vám to líbit. :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama